2777
2789
عزیزم یه سلفری بده خودتو راحت کن. چندهفته دیگه م یه اکو قلب. راستی از سونوگرافی که رفتی مطمئنی؟من سو ...

وای منم تو قلب جنین اکوژن هست. شما رفتی سل فری؟

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آن تی و گفت ،ولی آن بی اصلا چیزی نگفت ،حتی تو جواب ازمایشم چیزی راجبشننوشته

نوبت بعدیت کی هست؟ شاید تو ویزیت بعدی دکترت برات مینوشت. من سیزده هفته و سه روز رفتم نگران نباش

عزیزم اکوژن چیه ؟؟؟اکوی قلب رفتین ؟؟؟؟

تو قلب جنین یه لکه سفید یا یه کانون کلسیمی هست که میگن جذب میشه ماههای بالاتر اما دل مادر خون میشه تا بچه سالم به دنیا بیاد. اکوی قلب جنینم برای 28 تیر نوبت دارم. منم پیش پریناتولوژیست میرم. اونم مخختار گذاشته میگه اگه وسعت میرسه برو سل فری اگه نه برو غربالگری مرحله دوم موندم چیکار کنم؟

تو قلب جنین یه لکه سفید یا یه کانون کلسیمی هست که میگن جذب میشه ماههای بالاتر اما دل مادر خون میشه ت ...

با این حال ت برای منم دعا کن وضع منم همچین خوب نیست.

تو قلب جنین یه لکه سفید یا یه کانون کلسیمی هست که میگن جذب میشه ماههای بالاتر اما دل مادر خون میشه ت ...

آره واقعا دل مادر خون میشه ،اینقدر عذاب اوره ،خدا کمک کنه انشاالله مشکلی نباشه 

من دیگه 19هفته بودم و دیر بود وگرنه میرفتم سل فری. گفتن اگه ایرادی م داشته باشه که نمیتونی سقط کنی. دکتر گفت لکه ها معمولا از بین میرن و خداروشکر هفته 34گفت ازبین رفته. اکو قلبشم خوب بود. ولی تا بدنیا نیاد و ببینم سالمه دلم  اروم نمیشه که. انشاالله نی نی هامون سالمن توکل برخدا