2777
2789
عنوان

چجوری کات کنم

82 بازدید | 14 پست

دو سال باهمیم رابطمون جدیه همه خانوادهها میدونن کلی سختی پشت سر گذاشتیم حالا داریم میرسیم به اون جایی که تا حالا منتظرش بودیم ولی این مدت همش با هم دعوا میکنیم چون یه آدم فوق العاده بیشعوره فوق العاده بیشخصیت هرچی از دهنش در میاد بهم میگه هرچی هم بهش میگم طلبکار فکر میکنه همیشه خق با خودشه فقط خودشو میبینه حالم ازش به هم میخوره دیگه نمیخوام باهاش بمونم هزار بار خواستم کات کنم نشد چیکار کنم

بالاخره اون روز میرسه که فقط خودمون دوتا میدونیم چیا که نکشیدیم تا بالاخره شد تا بالاخره رسیدیم به هم.... میرسیم به اون جایی که زندگی قشنگمونو با هم شروع میکنیم و تا ابد دستای تو مال من میشه:) خوشا صبری که پایانش تو باشی🤍💍 ...ازمیر اژه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین زندگی خیلی مشکلاتش بیشتر از ی رابطه است حتی...

ابن دهن منو سرویس کرده نمیتونم تحملش کنم دیگه از اینورم دلم میسوزه این همه به پاش صبر کردم تهش بخوام جدا بشم

بالاخره اون روز میرسه که فقط خودمون دوتا میدونیم چیا که نکشیدیم تا بالاخره شد تا بالاخره رسیدیم به هم.... میرسیم به اون جایی که زندگی قشنگمونو با هم شروع میکنیم و تا ابد دستای تو مال من میشه:) خوشا صبری که پایانش تو باشی🤍💍 ...ازمیر اژه...

من دیشب کات کردم

سر اینکه ته رابطمونو هیچی میدید....

منم ابجیام میدونستن و خونواده خودش

دیگ یهو خیلی سرد گفتم بهش این قضیه رو

اونم گف دوسم نداشته باش

منم واقعا بعد این حرفش یخ کردم و دیگ دوسش ندارم

یلدام ی دخترگرگانی

کات کن ، فقط کافیه به خودش بگی و جواب شو ندی

وول نمیکنه هزار تا جای مختلف میاد با خط مامان باباش زنگ میزنه بیخیال نمیشه

ببین زندگی خیلی مشکلاتش بیشتر از ی رابطه است حتی...

واقعا درس میگی تو رابطه مسعولیت نیست دغدغه نیس ولی زندگی واقعی پر از چالشه پر از مشکل و دغدغه وقتی وارد زندگی میشی دیگه انگار لذتها هم کم میشه

دفعات قبل دعوا میکردیم ب ابجیم مامانم بقیه

پیام میداد میگفنگرانم

دیشب گفتم اینبار ب هیچکس پیام نمیدی

گفتش باشه اگ خاستم خبرتو بگیرم با خودت تماس میگیرم

واقعا عجیب بود برام منم گفتم تماسم نگیر خطمو عوض میکنم

یلدام ی دخترگرگانی