2777
2789
[QUOTE=142251343]ممنونم عزیزم، باید آزمایش خونم برات مینوشتن چون قاعدش اینه ک هردو تو ی روز یا دوروز ...

خواهش میکنم عزیزم فقط دگ گریه نکن نی نی کوچولو دوس نداره مامانشو ناراحت ببینه❤

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست خودم نیست تا یادم میاد حرف دکتر گریم میگیره 

عزیزم خدای بزرگ همه چیو مدیریت میکنه حرف دکتر  چه اهمیتی داره تواین سایت یکی بود با ان تی ۳/۴ بچش سالم دنیااومد

عزیزم خدای بزرگ همه چیو مدیریت میکنه حرف دکتر  چه اهمیتی داره تواین سایت یکی بود با ان تی ۳/۴ ب ...

آره همه ی امیدم ب خداست ،همه ی توکلم ،باردار شدنم بعد دوسال اونم معجزه ی خدا بود ،همه ی اینا رو می‌دونم ولی نگرانی و استرس و فکر این جور چیزا اصلا دست خودم نیست ،منم توی سایت دیدم بعضیا با آن تی خیلی بالا ولی شکر خدا نینی سالم بوده ،خدا کنه مال منم سالم باشه 

آره همه ی امیدم ب خداست ،همه ی توکلم ،باردار شدنم بعد دوسال اونم معجزه ی خدا بود ،همه ی اینا رو می‌د ...

مشکل ما اینه ک بخدا میسپاریم اما بازم نگرانیم، انشالله معجزه کوچولوتو بوقتش بغل میگیری 🤩🤩

خالمم اینطوری بود و شکر خدا بچش سالمه ،ولی بخاطر آمینو سنتز زود بدنیا اومد بچش و ی ماه تو دستگاه بود ...

عزیزم ببین اگر هم دکتر گفت باید امینو بدی شما بگو من سلفری میدم نتیجه ش مثل امینو اون یه ازمایش خون ساده ست نگران نباش اصلا منم سلفری دادم امینو رو قبول نکردم چون ریسک داره

نه ننوشته ،اینکه چیزی نگفت و ننوشته و حتی اشاره ای نکرد ینی چی ؟؟؟جای امیدی هست

عزیزم توان تی عددان  تی و ان بی ملاکه.......دکترنرفتی ببینی چی میگه؟احتنالا سل فری بفرستت

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

عزیزم توان تی عددان  تی و ان بی ملاکه.......دکترنرفتی ببینی چی میگه؟احتنالا سل فری بفرستت

والا سه ساعت تو مطب نشستم ،۶۰تومن ویزیت دادم ،رفتم دکتر گفت باید بری پیش خانم ندیم زاده ،حالا از دیروز هی زنگ میزنم ولی مگه کسی جواب میده از استرس و فکر دیگه داغون شدم ،سما تو کرج دکتر خوبی میشناسید ؟؟؟؟