2777
2789
سونوگرافیع با اطمینان گفت ینی امیدی هست ؟؟؟؟

آره بابا چه اطمینانی,دکتر سونو به من گفت سالمه بعدش گفت خانم این دستگاه ها همه چیزم نشون نمیدن ها اونقدر منو ترسوند همسرم بهش گفت پای برگه مینویسین دیگه لازم بود به,زبون بیاری نگرانش کنی...ان شاالله به حق خانم فاطمه زهرا بچه شما هم سالمه ولی همه آزمایشات رو برو هر چی دکتر گفت

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر گفت آمینو معتبره ,ی درصد احتمال سقط هست ،والا هرچی باشه انجام میدم ،سلفری مطمنه ؟؟؟ینی صدردصدیع ...

ازه سلفری بده

اگر تهرانی برو بیمارستان پارس

میفرستن المان

فقط یکم گرونه

با قیمت یورو روز

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
۲/۹,گفت حتی ۳هم دیده شده

سه به بالا عددش زیاده.یادت باشه چنین روزی بهت گفتم بچت سالمه.یادت باشه بهت گفتم.

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

اسی بایدازمایش خون غربالگری بدی اون مطمئن تره من حتی سونوخوب بودازمایش هم دادم اونم شکرخداخوب  برات دعامیکنم بچت هیچ مشکلی نداشته باشه   گناه داره نی نی  هی بهش استرس واردمیکنی توکلت به خداباشه

😍😘  پسرگلم قدمت مبارک توعشق من وبابایی😘

عزیزم یه سلفری بده خودتو راحت کن. چندهفته دیگه م یه اکو قلب. راستی از سونوگرافی که رفتی مطمئنی؟من سونو ان تی م خیلیی طول کشید میگفت بچه حالت سرشو یجوری میگیره که ببشتر از 3دیده میشه تیغه بینی شم نمیدید. من داشتم سکته میکردما. انقدر من و فرستاد بیرون و دوباره سونو کرد فکرکنم سه بار شد.تا بالاخره گفت راضی شدم بچه سرش و صاف گرفته که عدد ان تی زیاد نشه. عددم 2.28شد اخر سر. تیغه بینی شم دید. بعدم چون قلبش لکه شد اکو هم شدم هفته 18. چندروز دیگه بدنیا بیاد. البته قلبم اروم نمیشه تا با چشمای خودم ببینم سالمه

هنوز هیچ آزمایشی ندادم قرارع فردا برم پیش  ی دکتری پرتینال چیه

عزیزم ج ان تی با ج آزمایش خون تفسیر میشه وگرنه ضخامت پشت گردن جنین بعضیا زیاده تا ۳ هم نرماله نگران نباش دیده شدن تیغه بینی درصدزیادی سندروم رو رد میکنه، مطمئن باش سالمه استرس نداشته باش اصلا

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏