2777
2789
تو یازده هفته و دو روز ،گفت نرمال نیست خیلی ضخیم 

حالا میری سلفری میبینی دسته گلت سالم و صحیح شک نکن😍

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن امینو ندی خیلی میگن درصد سقطو میبره بالا سل فری بده ی ازمایش خون سادس فقط هزینش زیاده یکم😥حت ...

دکتر گفت آمینو معتبره ,ی درصد احتمال سقط هست ،والا هرچی باشه انجام میدم ،سلفری مطمنه ؟؟؟ینی صدردصدیع ؟؟؟؟

گلم من حالم خوب نیست شما میخای تعیین جنسیت کنی ؟؟؟؟!!!

ببین من کلی از دوستام

خواهرم همه مشکوک شدن سلفری و امینو و ... دادن  همه سالم بودن

ابدا شک ب دلت راه نده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
دکتر گفت آمینو معتبره ,ی درصد احتمال سقط هست ،والا هرچی باشه انجام میدم ،سلفری مطمنه ؟؟؟ینی صدردصدیع ...

سلفری هم عالیه وایسا جواب خونت بیاد بگه ریسکت چقدع اون مشخص میکنه سلفری باید بدی یا امینو

خواستم حال هواتو عوض كنم انشالله هيچي نيست 😍

قربونت ولی واقعا برام جنسیت مهم نیستش ،بعد دوسال باردار شدم با هزار دعاو خواهش ،حالا جواب ازمایشم اینطوری شده ،ینی داغونم خدا بر هیچ کس نخواد 

دکتر گفت آمینو معتبره ,ی درصد احتمال سقط هست ،والا هرچی باشه انجام میدم ،سلفری مطمنه ؟؟؟ینی صدردصدیع ...

اره آمینو هم خوبه.سل فری فکرکنم ۹۸درصده

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
هنوز هیچ آزمایشی ندادم قرارع فردا برم پیش  ی دکتری پرتینال چیه

ازمایش خون غربال اولت چی اون اومده