2777
2789
عنوان

بارداري و ناراحتي بخاطر مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 93 پست
بخدا حرفتو ميفهمم و ترسمم همينه چيكار كنم يعني؟ حذفش كه نميتونم بكنم ولي ميتونم عين مجسمه باشم اره ...

هيچی فقط يمدت زنگ نزن زنگم زد باخوبی جوابشو بده ب اين فکر کن ک چندماه ديگ بچت بغلته کلی انتظار کشيدی يادت نره ...ب شوهرت بگو اذيت ميشی ازش خواهش کن حداقل تا ب دنيا اومدن بچه بيشتر هوواتو داشته باشه ويه گوش زدی ب مامانش با خوبی حرف بزنه باهاش

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشع خودتو عقب بکش ن حرفی بزن ن بحث کن

الان ميخوام همينكارو كنم 

بخدا ٢-٣ روز مونده به بله برونم زنگ زد خونمون با مادرم دعوا و داد و بيداد كه من نميخوام پسرمو زندان ببينم شما بريدين دوختين مهريه ١١٠ تا انداختين

درصورتيكه بجز همسرم هيچكس ١١٠ راضي نبود.... اين در حالتيه كه تو روز مراسم به من گفت دختر گلم شيريني بيار ولي بعدش اونطوري كرد ... ماهم حرفي نزدبم و اين باعث شد تو اين ٤-٥ سال همه جور خرف و دعوا رو من بشنوم

خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️
هيچی فقط يمدت زنگ نزن زنگم زد باخوبی جوابشو بده ب اين فکر کن ک چندماه ديگ بچت بغلته کلی انتظار کشيدی ...

همسرم فايده نداره حرف زدن باهاش 

خودمم نميتونم زنگ نزنم باز دعوا ميكنه

بنظرت سكوت كنم فايده داره؟ هر حرفي بهم زد هيچي نگم

فقط نگران سلامتي بچمم  مناسفانه شرايط خودمم خوب نيست به اندازه كافي استرس دارم اين ناراحتيام ب ...

عزیزم طول سرویکست چنده برامنم کمه تواستراحت نسبیم تاالان چن باربهم حرص های زیاددادن سرمشکلی که شوهرم بابرادرش پیداکرده چن روزپیش اینقدگریه کردم مامانم اومددیدکلی دعوام کرد

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
ینی بچه تون پسره و ایشون میگه که کاش دختر بود !؟

اره عزيزم هربار به بهونه هاي مختلف منو ناراحت ميكنه منم بار چهارم گفتم پسرمون رو سر منو همسرم جا داره اونم ناراحت شده زنگ زده به من ميگه حاضر جوابي من مادرشوهرم نه تو

قران ميخونم ايت الكرسي ميخونم ولي نميدونم ديگه چيكار كنم  بخدا دستم ميلزه ميخوام تلفن جواب بدم ...

آخی طفلی.

ببین اگه یه بار دیگه زنگ زد خواست ناراحتت کنه بزن زیر گریه بلند بلند گریه کن داد بزن خداااا چیکار کنم هی چند بار اینکارو تکرار کن هی بگو خدااا طاقتم تموم شد خودتو بزن کولی بازی نه اینکه حرفاشو بزنه بعد گریه کنی 

ببین این جواب میده دست از کاراش برداره

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
منفور وقیح

نمیبخشمش.... دیشبم وایساده بود دخالت کردن در مورد بچم . به طرز عجیبی شوهرم بهش گفت مامان تو دیگه حرف نزن! تو وقتی بچه من بدنیا اومده بود نگاشم نمیکردی میگفتی عی این چیه دیگه.... چقد لاغره چقد بیحاله چقد ضعیفه(حالا سه کیلو بود بچم). این همون بچست !  اونقدررر اشک منو دراورد که شیرم ک شرشر ازم میریخت خشک شدـ..خدا نبخشتش😔

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

مادرشوهر من ب شوهرم گفت مردم زنت سر قبرم نياد...چرا چون ازدست کاراشون خسته شدم همشون عادت کردن ب پرويی بقران تازه جاری دارشدم ولی بمن ترجيحش ميدن ميدونم ک ازشون سرم شايد جاريم عقده اينو داره...خلاصه الان يکی دوهفتس قيدشون زدم گفتم هيچکستون حق نداريد ن زنگ بزنيد شوهرم بهشو ن گفت بی احترامی ميکنيد کلی حرف بارمون کردن گفت نرم سر قبرش گفتم بگو اصلا شايد خودم نيام  انتقام روزهایی ک غصه خوردم رو ازش ميگيرم  هرچند خيلی دلم رحمم

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم
اره عزيزم هربار به بهونه هاي مختلف منو ناراحت ميكنه منم بار چهارم گفتم پسرمون رو سر منو همسرم جا دار ...

کلا باید با ادمای جنسیت پرست ارتباط نداشته باشی

اینایی که بین هدیه های خدا فرق میذارن دیوانه ان ...

ولش کن سکوت کن

ارزش نداره

حالا اگه دختر داشتی میگفتن چرا پسر نیاورده ...

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
قران ميخونم ايت الكرسي ميخونم ولي نميدونم ديگه چيكار كنم  بخدا دستم ميلزه ميخوام تلفن جواب بدم ...

منکه دیگه تحمل نداشتم خیلی زندگی بهم سخت میکذشت دیگه دیدم چاره ای ندارم جز یه کاری🧐🧐🧐🧐 بیا خصوصی میگم

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍