2777
2789
عنوان

بارداري و ناراحتي بخاطر مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 93 پست
همسرم فايده نداره حرف زدن باهاش  خودمم نميتونم زنگ نزنم باز دعوا ميكنه بنظرت سكوت كنم فايده د ...

چرا نتونی ميتونی اصلا محل نزار برا خودت اهنگ شاد گوش بده بخدا من جات باشم بلاکش ميکنم ازبچم مهم تر نيست ک من چون کشيدم ميگم ...اگ ميتونی تا موقع ب دنيا اومدن هم حرفی زد هيچی نگی اينم خوبه بعدش بچه دنيا اومد حساب شو برس

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم
عزیزم طول سرویکست چنده برامنم کمه تواستراحت نسبیم تاالان چن باربهم حرص های زیاددادن سرمشکلی که شوهرم ...

هفته ١٣ طول سرويكسم ٣١ -٣٢ بود استراحت مطلق شدم دو هفته مادرم اومد همه كارامو كرد بعد شدم ٣٧ دكترم گفت استراحت نسبي كن ( منم مادرشوهرم رفت اردبيل به پدرشوهرم دلا راست شدم شام و چاي ميوه دادم ميومد خونمون يبارم باهاشون رفتم پارك چون مادرشوهرم زنگ زد گفت من پسر ندارم منو جايي نميبريد خلاصه اونجام كلي اذيت شدم ) بعد اينا رفتم غربالگري دو گفت طول سرويكست ٣٠ شده اينهمه كمر درد و زير دلت درميكنه داري زايمان ميكني و اينا باز الان استراحت مطلق شدم

خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ١٣ طول سرويكسم ٣١ -٣٢ بود استراحت مطلق شدم دو هفته مادرم اومد همه كارامو كرد بعد شدم ٣٧ دكترم گ ...

برامنم توغربالگری دوم ۳۰ شدتوان تی ۳۷بود

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
چرا نتونی ميتونی اصلا محل نزار برا خودت اهنگ شاد گوش بده بخدا من جات باشم بلاکش ميکنم ازبچم مهم تر ن ...

بنده خدا ميتونستم بلاك كنم كه غم نداستم خيالم راحت بود مشكلم همينه كه همسرم اينكارارو نميكنه همسر من حتي نميگه زن من همينجوري شرايطش خوب نيس ما اوضاع خوبي نداريم مادر ٤ ماه تحمل كن بگذره 

اره عزيزم هربار به بهونه هاي مختلف منو ناراحت ميكنه منم بار چهارم گفتم پسرمون رو سر منو همسرم جا دار ...

بگو قديما بزرگا بزرگتری ميکردن ولی مثل اينکه الان کوچکترا بايد بزرگی کنن و ب رو نيارن...ميگفتی مادرشوهری باش هيچکس حق نداره حرف بچمو بزنه اصلا بگو دلت نميسوزه من تو شرايطی نيستم بخام باتو يکی بدو کنم

منکه دیگه تحمل نداشتم خیلی زندگی بهم سخت میکذشت دیگه دیدم چاره ای ندارم جز یه کاری🧐🧐🧐🧐 بیا خصوصی ...

همينجا بگو عزيزم همدرد زياده والا

بنده خدا ميتونستم بلاك كنم كه غم نداستم خيالم راحت بود مشكلم همينه كه همسرم اينكارارو نميكنه همسر من ...

همون منم ازاول خودم شوهرم چيزی نگفتيم اينا هارشدن ب شانس برميگيرده حالا جاری من حتی سلام نميده مادذشوهرم طرفش ولی منو  نه حتی شوهرم يه گله کنم ميگ زنت پورت کرده الانم ميگ من پسرشو ازش گرفتم

الان بهتري ؟ هفتت از من بالاتره؟  استراحت مطلقي شما هم؟

اصلا نترس بخدا چيزی نيست فقط ارامش داشته باش بچت سالم دنيا مياد ب حرف هيچکس گوش نده 

الان بهتري ؟ هفتت از من بالاتره؟  استراحت مطلقي شما هم؟

الان ۲۴هفتم دوهفته دیگه میخوام برم دکترنمیدونم بازم سونوبنویسه یانه،من بچه کوچیک دادم هرکاری کنم نمیتونم مطلق باشم له غذای بچم میرسم فقط شام میپزم باشستن ظرفاش بقیه کاراموابجیموشوهرم میکنن

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
بگو قديما بزرگا بزرگتری ميکردن ولی مثل اينکه الان کوچکترا بايد بزرگی کنن و ب رو نيارن...ميگفتی مادرش ...

مادرشوهر من ١٧ سالگي با شوهرش فرار كرده اومده تهران و خودش هم مادرشوهر خوبي نداشته الانم همشو داره سر من بدبخت خالي ميكنه 

توقع داره عروسش لال باشه حمال و كلفت باشه پسرشم به زن اهميت نده هر روز بره خونشون بهش پول بده بهش برسه ببرتش مسافرت و خريد و غيره عين زمان مجردي درك نميكنه كه الان پسرش سرپرست يه زندگيه و طبيعيه نتونه عين دوران مجرديش باشه همينطور كه من ديگه اختيارم دست خودم نيس و عين قبل با خانوادم نيستم