2777
2789
عنوان

بارداري و ناراحتي بخاطر مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 93 پست
من باردار استراحت مطلقيم كارامو مامانم انجام ميده ايشون انتظار داره همسرم منو تنها بذاره ببرتش اردبي ...

ما یه دایی داریم خیلی مرد خوب و مهربونیه

یه ویژگی جالب داره اینه وقتی یکی بهش زنگ میزنه این تلفن دور میگیره از گوشش طرف حرفاشو بزنه اینم هرچند دقیقه یه حرفی وسط اون میگه

یعنی ۵٪ حرف اینجور ادمام گوش نمیده

اینطوری باش

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید
خب با همسرت حرف بزن ك جلوشون رو بگيره از ي زن حامله با استراحت مطلق  چ توقعي ميشه داشت واقعا!!! ...

همسر من فوق العاده پسر خوبي بوده و هست براشون هميشه هم طرف اونارو داره تو اين ٤ سال هم همينطور بوده و همين هم باعث ميشه مادرشوهرم سر من داد بزنه و هر حرفي رو به زبون بياره ... همسرم كه اخلاقش همينه كاري نميتونم بكنم من 

ولي رو خودمم خيلي كار ميكنم ناراحت نشم ولي همش يه كارايي ميكنه كه نميتونم گريه نكنم يا نريزم تو خودم

خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرآن بخون صلوات بفرست خدابگم چیکارشون کنه که بهزن باردار هم رحم نمیکنن

قران ميخونم ايت الكرسي ميخونم ولي نميدونم ديگه چيكار كنم 

بخدا دستم ميلزه ميخوام تلفن جواب بدم يا بياد خونمون 

بیخیالش به فکر خودت و بچه ات باش فقط. 

فقط نگران سلامتي بچمم 

مناسفانه شرايط خودمم خوب نيست به اندازه كافي استرس دارم اين ناراحتيام بدتر ميكنه

من يه بارداری ناموفق داشتم شايد دليل اينک بچم رشد نکرد ناراحتيایم بود گريه هام وافسردگی اينو ميگم ک بخودت بيای و بدونی تنها چيزی ک مهمه بچته بخدا چيزی بشه بعدش ديوونه ميشی مثل من پس قيد تموم کسايی ک اذيتت ميکنن تا موقع زايمانت حداقل بزن اصلا جواب مادرشوهرتم نده

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم
منم باردارم منم دقیقا مشکل تو را دارم چند سالته

عزيزم ايشالله به سلامت دنيل بياد 

من ٢٧ سالمه 

شما چيكار ميكني؟ 

من يه بارداری ناموفق داشتم شايد دليل اينک بچم رشد نکرد ناراحتيایم بود گريه هام وافسردگی اينو ميگم ک ...

بخدا حرفتو ميفهمم و ترسمم همينه

چيكار كنم يعني؟ حذفش كه نميتونم بكنم ولي ميتونم عين مجسمه باشم اره گفت بگم اره نه گفت بگم نه .... اين فايده داره؟

عزیزم فقط به فکر خودت و فندقت باش 

سعی کن زیاد اهمیت ندی چون خودت رو اذیت میکنی

وقتی حمام میری غسل صبر انجام بده از خدا بخواه صبر زیاد بهت بده 

من امتحانش کردم شده 

تو همه زندگیا یه مشکلاتی هست سعی کن بیشتر صبور باشی با شوهرت بیشتر صحبت کن از وضعیتت بگو اصلا حرف اونا رو وسط نکش

تلفن هاشو جواب نده اصلااااا

اگرم خاست بیاد خونت پاشو برو خونه بابات

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

من..... حتی به خونریزی افتادم بسکه دلمو بدرد اورد گریه کردم. یبارم تو اخر حاملگیم خودشو دختراشو دعوت کرد بااون وضع وایسادم اشپزی اخرسرم نه تحویل گرفت کلی ام از غذام ایراد گرفت... بچم بشدت احساساتیه... کمروه... ترسوعه... حساسه... حاملگی خوبی نداشتم 😔 بعد زایمانم که عیبی نبود رو بچم نزاره...

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
من باردار استراحت مطلقيم كارامو مامانم انجام ميده ايشون انتظار داره همسرم منو تنها بذاره ببرتش اردبي ...

تورخدا دستتو بذار رو شکمت برا من دعا کن این ماه ک اقدام میکنم بچه دارشم⚘⚘⚘

ماه اول اقداممه ولی خیلی دوس دارم بگیره

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم