2777
2789

دوستانی  که بلیط هواپیما رو انتخاب می کنند می تونند از سایت دیجی چارتر ارزونترین بلیط ها رو تهیه کنند.

تازه می تونند از کوپن با کد تخفیف app99 استفاده کنند و تا 200 هزار تومان تخفیف بلیط هواپیما بگیرند و تراسفر فرودگاهی شون هم رایگان میشه

برای اطلاع بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.

کد تخفیف بلیط

https://digicharter.ir/Blog-30652-کد-تخفیف-بلیط-هواپیما-و-بلیط-چارتر.html

دیجی چارتر ارزانترین بلیط هواپیما را از بخواه

گل عشق رضا بهرام قشنگه

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چیز جدید بذار 

گل عشق 

و ی سری اهنگا مثل اهنگای ارون افشار و اینا واقعا تکراریه

مثلا اهنگای قدیمی تر هم خوبن با اسمت اهنگی پیدا نمیکنی ؟ اونجوری هم قشنگه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
البته خودمم رقصم زیاد خوب نیس میخوام از رو کلیپ کپی کنم

mahboubdance

میشه یه صلوات مهمونم کنی 😊  ، ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ ، خدا جونم واسه داده هات و نداده هات هزار مرتبه شکررررت 🙏🙏🤗🤗
ی چیز جدید بذار  گل عشق  و ی سری اهنگا مثل اهنگای ارون افشار و اینا واقعا تکراریه مثلا ...

اخه رقصم خوب نیس وگرنه خودمم زیاد از گل عشق و اینا خوشم نمیاد

خدایا شکرت 
البته خودمم رقصم زیاد خوب نیس میخوام از رو کلیپ کپی کنم

من با کی بهتر از تو 

و نفسم لیلا فروهر میرقصم 

رقصامم از این کانال برداشتم یکمی هم تغییرشون دادم

عروسیت کی هسگ

میشه یه صلوات مهمونم کنی 😊  ، ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ ، خدا جونم واسه داده هات و نداده هات هزار مرتبه شکررررت 🙏🙏🤗🤗
من با کی بهتر از تو  و نفسم لیلا فروهر میرقصم  رقصامم از این کانال برداشتم یکمی هم تغییر ...

اینستا هم داره اونجا زیرش کلیپ ها نوشته کدوم مناسب رقص عروس کلی هم رقص داره

اینستا ندارم اخه

این تل عزیزم