2777
2789
اینستا ندارم اخه

به این اسم چندتا کانال هست اینی که عکسشو فرستادم از بقیه کامل تره 

میشه یه صلوات مهمونم کنی 😊  ، ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ ، خدا جونم واسه داده هات و نداده هات هزار مرتبه شکررررت 🙏🙏🤗🤗
اخه رقصم خوب نیس وگرنه خودمم زیاد از گل عشق و اینا خوشم نمیاد

اسی سعی کن خیلی عادی برقصی این کلیپایی که من دیدم معلومه همه از رو هم کپی کردنو عروس خیلی مصنوعی میرقصه و نابلد انگار رباته سعی کن لبخندت رقصت همش طبیعی باشه وگرنه خیلی زشت میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی سعی کن خیلی عادی برقصی این کلیپایی که من دیدم معلومه همه از رو هم کپی کردنو عروس خیلی مصنوعی میر ...

اوهوم سعی میکنم همینطور باشه اگه نتونستم اصن بیخیالش میشم

خدایا شکرت 
اهان مرسی عزیزم لطف کردی

خواهش ، سعی کن خیلی برقصی که رقصت خوب شه و اینکه بعد یه مدت که کامل یاد گرفتی با اهنگ برقص و دیگه فیلم نگاه نکن تا حرکت بعدی یادت بیاد 

میشه یه صلوات مهمونم کنی 😊  ، ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ ، خدا جونم واسه داده هات و نداده هات هزار مرتبه شکررررت 🙏🙏🤗🤗