2777
2789
عنوان

بهترین هدیه برای تولد همسر چی میتونه باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 79 پست
وای اسی سه قلو داری😍😍😍 ان شاالله صحیح و سالم دنیا بیان منم چن قلو خیلی دوست دارم😍

بله گلم 

خیلی ممنون بابت دعای قشنگتون 

ایشالله نصیب شما هم میشه اول سالم باشه بعد هر چی میشه بشه😘

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال پول زیادی دستم بود مامانش اینا و مامانم اینارو شام دعوت کردم و براش ساعت  خوب کادو گرفتم خلاصه تولد حسابی ، ولی امسال ویار شدید داشتم پولم جمع نکرده بودم ( خرج شده بود ) خلاصه با سه ماه تاخیر کیک و بادکنک گرفتم و سه تا تیشرت خوشگل خریدم بهش خیلی میاد ، خیلی ام سوپرایز شد😁

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

وایی تولد من و مامان و بابام و زن داییم نزدیکه هممون تو یه ماه هستیم 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
من پارسال پول زیادی دستم بود مامانش اینا و مامانم اینارو شام دعوت کردم و براش ساعت  خوب کا ...

دستتون درد نکنه عالی شده برا همسرتون 

منم الان باردارم سه قلو استراحت مطلقم نمیتونم برم بیرون 

اصلا هم حواسم نبود فردا تولدشه😐

حداقل از اینترنت سفارش میدادم 

ولی میتونه مثل شما با تاخیر هم باشه 🤔

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن