2777
2789
عنوان

بهترین هدیه برای تولد همسر چی میتونه باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 79 پست
دستتون درد نکنه عالی شده برا همسرتون  منم الان باردارم سه قلو استراحت مطلقم نمیتونم برم بیر ...

اره از سر کار اومد بغلش کن بگو شرایطت یجوریه ک نمیتونی خرید با تاخیر بگیر ، من ۳ماه با تاخیر گرفتم چون از شدت بد ویار کلا تو تخت بودم ، اما وقتی از در اومد تو حسابی شوکه شده بود 😂😁

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کیف اداری چرم موافقم حدود قیمتش رو میدونی؟؟ از کجا میخری؟

من همشون برام در ی حد هستن از نظر اولویت خرید

از چرم مشهد. کیف پولش سال قبل200خریدم، دیگه کیف اداری رو، روو یک، یک و خورده حساب کردم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
وایی تولد من و مامان و بابام و زن داییم نزدیکه هممون تو یه ماه هستیم 

تواد همگیتون مبارررک 😍

تولد من و مامابزرگ و بابابزرگ و داییم و خالم و پسر خالم و داداشم و اون یکی پسرخالم تو یه ماه هست هممون فروردینی هستیم ما دیگه رکوردو شکستیم 😉

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
بارداری؟بسلامتی اخه‌ من بشخصه اینترنتی و اعتماد نمیکنم نمیشه ی نفر برات چند جفت بگیره انتخاب کنی ماب ...

بله  سه قلو باردارم

آفرین آره منم اینترنتی اصلا دوست ندارم

😂😂😂یه چیزی دوست داره خریدنی نیست 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ وسایلم بیشتر براش میخرم خیلی استقبال نمی کنه 😫 ...

دیگه من با شناخت از همسر خودم گفتم. چون در طول سال همش برای من خرید میکنه و از چیزایی ک خودش دوس داره اکثرا میگذره، من برا مناسبتا واسش میخرم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
بله  سه قلو باردارم آفرین آره منم اینترنتی اصلا دوست ندارم

ای عزییییییزم قربونت برم خدا نگهدارت باشه خدا از بلا دورتون کنه چه کیفی میده خدا خیلی دوست داشته جنسیتشون چیه؟

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤
ای عزییییییزم قربونت برم خدا نگهدارت باشه خدا از بلا دورتون کنه چه کیفی میده خدا خیلی دوست داشته جنس ...

خدا نکنه عزیزم 

خیلی ممنون 

دو پسر یه دخمل خانوم

خدا نکنه عزیزم  خیلی ممنون  دو پسر یه دخمل خانوم

خدا حفظشون کنه امید خدا بشن چراغ دلت قدمشون پرخیروبرکت خیلی خوشحال شدم انرژی مثبت امروزو از شما گرفتم انقد حالم خوب شد ممنون

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤
اره از سر کار اومد بغلش کن بگو شرایطت یجوریه ک نمیتونی خرید با تاخیر بگیر ، من ۳ماه با تاخیر گرفتم چ ...

بله درسته 

من میگم یکی از نینی ها برا روز ولنتاینت

یکیش هدیه روز مدر 

یکیشم برا تولدت 

یکی از کاربرا هم گفتن بگو خودمم فرشته بهشتی😂

تموم شد حل شد