2777
2789
عنوان

بهترین هدیه برای تولد همسر چی میتونه باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 79 پست

[QUOTE=142147846]آفررررین بهترینش همییییینه😍😍 ولی اینم قشنگ نمیتونه بغل کنه چون استراحمطلقم😂😂شکم]

اوخى

پس بگو چون تولدته بهت اجازه ميدم از پشت بغلم كنى بخوابى😍

ايشالله ى نينى سالم و صالح بيارى😍

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  
همه چی دوست داره ولی هیچی لازم نداره😐😂

خب چیزی ک دوس داره و نخریده رو بخر

مثلا همسرمن عاشق سازه. هرمناسبت ی سازی رو براش خریدم. کلی کیف میکنه

تولدشم نزدیکه میخوام یا تنبک، یا ساعت یا کیف اداری چرم بخرم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره چی دوس داره، چی لازم داره  این دوتا میتونه خوشحالش کنه

😂😂😂یه چیزی دوست داره خریدنی نیست 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

وسایلم بیشتر براش میخرم خیلی استقبال نمی کنه 😫😫

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
خب چیزی ک دوس داره و نخریده رو بخر مثلا همسرمن عاشق سازه. هرمناسبت ی سازی رو براش خریدم. کلی کیف می ...

با کیف اداری چرم موافقم حدود قیمتش رو میدونی؟؟

از کجا میخری؟

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
از من چن روز دیگه تولدشه یه پیرهن گرفتم.  دوسال پیش یه دست لباس خواب خوشگل برا خودم گرفتم یه ر ...

واااای عالی بود😍😍😂😂

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
ست افتر شیو ادکلن  ساعت کیف پول یا دستی چرم  اگه خوشش میاد دستبند با اسم خودش بده طراح ...

خیلی ممنون از پیشنهادتون😍👍

[QUOTE=142147846]آفررررین بهترینش همییییینه😍😍 ولی اینم قشنگ نمیتونه بغل کنه چون استراحمطلقم😂😂شکم ...

سه تا هستن نی نی ها🙂😄

خیلی ممنون بابت دعای قشنگتون 😍

خب چیزی ک دوس داره و نخریده رو بخر مثلا همسرمن عاشق سازه. هرمناسبت ی سازی رو براش خریدم. کلی کیف می ...

دستتون درد نکنه 

چشم یه فکری میکنم