2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یا دوقلو یا بارداری پوچ یا خارج رحمی برو دکتر برا سونو مال من اینقدر نبود ولی به نسبت بالا بود اینقدر رفتم آز دادم انشالله که دوقلو یا تک قل سالم در راه داری

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
جدی؟ خودمم نگرانم ولی نه خونریزی دارم نه درد مشکلی ندارم

خارج رحمی نیست چون توخارج رحمی بتاپایینه ولی ممکنه مول باشه من یه بارداریم همین طوری شد کورتاژشدم گفت بارداریم مول بوده توکل بخداحتما دکتربروسونوبده تاخیالت راحت باشه تومول جنین نیست فقط داخل رحم چیزایی شبیه خوشه انگوره 

تولد۲سالگی گل دخترم حانیه سادات 🎂🎂🎂خداوندابچه هاموبه تومی سپرم🤲من میتونم💪باتوکل بخداازپس غول اضافه وزن بربیام😃هدف۷۰                 ۱۶بهمن۹۴۴۵۰😢۲۴بهمن۹۲۹۵۰😊هدف اول۹۰🔓۸اسفندرسیدم😃۱۵اسفند۸۹۹۰۰☺۲۲اسفند۸۹۳۵۰🙂۲۹اسفند۸۸۷۰۰😃هدف دوم۸۵🔒هدف سوم۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒هدف اخر۷۰🔒ان شاءالله اخرتابستان میرم روی ترازو،۷۰رونشون میده🤩🤩🤩🤩
برای شما هم زیاده دکتر رفتی؟

اره بابا الان دخترم بغلمه😃

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
وای خیلی میترسم خارج رحمی باشه آره زودتر میرم دکتر

انشالله که تیست ولی خب هرچه زودتر بری دکتر به تفعته.انشالله که جنین تو رحم دیده میشه گلم ..شایدم دو یا سه تا جنین😀توکل کن به خدا

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اینا اشتباهه خارج رحمی اصلا بتا بالا نمیره و به شدن پایینه منم دکتر توسود من ۴ هفته اول۱۲۰ بود بعدش شد ۱۰۰۰ بعد ۴۸ ساعت گفت رشد بتات زیاد بوده خارج رحمیه کلی استرس کشیدم و غصه خوردم و خداروشکر نبود بتای بالا احتمالا یا دوقلو هستش یا نورماله