2777
2789
درسته من نگران مولار بودم بیشتر اگر نرمال باشه که عالیه ممنون خیالم و راحت کردی 

نگران نباش گلم باید همون‌اول تو گوگل میزدی جدول بتا در هفته های بارداری به خودتم استرس نمیدادی من خودم خیلی استرس کشیدم دکتر گفت خارج رحمه تا وقتی رفتم سونو گریه کردم ولی خداروشکر مشکلی نبود شمام استرس نده رفتی شونو هم بیا خبر سلامتی نی نی خشکلتو بهم بده

ان شاءالله که نیست من بتام بالازیادنبود ولی بین ۶و۷هفته خونریزی وحالت تهوع شدید داشتم حتی توسونوهم م ...

من فعلا تهوع ام زیاد نیست یعنی با آبلیمو کنترل میکنم تهوعمو ، ممنون عزیزم انشالله که خیره 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما بدون آگاهی حرف میزنن و شمارو نگران میکنن بهت قول میدم هیچ مشکلی نداری اگه هفته چهار بودی و او ...

با توجه به این جدول که برای من نرماله خدا رو شکر ممنون عزیزم از لطفت خیالمو راحت کردی 😍😘

من فعلا تهوع ام زیاد نیست یعنی با آبلیمو کنترل میکنم تهوعمو ، ممنون عزیزم انشالله که خیره 😍

عزیزم اصلاهفته ی بارداریتوندیدم ان شاءالله هفته بعدصدای قلبشم میشنوی وخدایه دخترنازیاکاکل پسربهتون بده ببخش اگه ترسوندمت چون خودم سختیشو کشیدم دوست ندارم بقیمم این اتفاق براشون بیفته الان سمت حرم امام رضابراتون دعاکردم بازم منو ببخشید

تولد۲سالگی گل دخترم حانیه سادات 🎂🎂🎂خداوندابچه هاموبه تومی سپرم🤲من میتونم💪باتوکل بخداازپس غول اضافه وزن بربیام😃هدف۷۰                 ۱۶بهمن۹۴۴۵۰😢۲۴بهمن۹۲۹۵۰😊هدف اول۹۰🔓۸اسفندرسیدم😃۱۵اسفند۸۹۹۰۰☺۲۲اسفند۸۹۳۵۰🙂۲۹اسفند۸۸۷۰۰😃هدف دوم۸۵🔒هدف سوم۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒هدف اخر۷۰🔒ان شاءالله اخرتابستان میرم روی ترازو،۷۰رونشون میده🤩🤩🤩🤩
عزیزم اصلاهفته ی بارداریتوندیدم ان شاءالله هفته بعدصدای قلبشم میشنوی وخدایه دخترنازیاکاکل پسربهتون ب ...

ممنون گلم ، نه بابا این چه حرفیه ، خدا ببخشه شما تجربتونو گفتین لطف کردید ، وای ممنونم عزیزم تو رو خدا برای دادگاه شوهرمم که نزدیکه دعا کن اونجایی که حقشو بگیره  😭😭