2777
2789
عنوان

ازدواجی نیستم اما

80 بازدید | 11 پست

یه همسر چشم بادومی شرقی میخوام خودمم مو بور چشم سبز کاش بتونم یه شرقی مخ بزنم از این تجرد در بیام

ولی من تا حالا اصلا ندیدم یه دختر بور چشم رنگی با کره ای یا چین ژاپنی زوج بشه شما دیدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر مو بور ندیدم ولی یه دختر ایرانی را میشناسم با کره ای ازدواج کرده که هر دو پزشک هستند

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

من نژادپرست نیستم اما این شرقیا ژنشون خیلی غالبه و ژنت رو کاملا مغلوب و گم می کنن

🤣🤣🤣من از خدامه یه پسر چشم بادومی داشته باشم 

مگه آلان پسر بور چشم رنگی قشنگه

🤣🤣🤣من از خدامه یه پسر چشم بادومی داشته باشم مگه آلان پسر بور چشم رنگی قشنگه

خب خداییش فرقی نداره همه آفریده خداییم ولی من اگه چه دختر و چه پسر می داشتم ترجیح میدادم بیشتر شبیه خودم باشه تا همسرم