2777
2789
عنوان

بفرمایید شام!

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 62 پست
پیج داشت گلم ریپورت شد😛😂

منم دیدمش ۱۰کا بود فک کنم🤢با اون عکس چندشش

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدید اومده من همه قسمتشو تا مرجانه گلچین واینا دیدم بهنوش بختیاری نبود که  

ن ماله قبلناس تو ایران ساختن بهنوش بختیاری نرگس محمدی و نسرین مقانلو و لاله اسکندریه  یا ستاره  باهم تو یه گروه بودن

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
هن؟ کجا کی

تو ایران ساختن ماله قبلناس  بهنوش بختیاری  نسرین مقانلو  نرگس محمدی ولاله اسکندری یا ستاره  باهم یه گروه بودن

بهنوش برای اول شدن به اونا صفر داد فک کنم  و اول شد

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
من همشو دیدما تو لیستش نبود که هم نماوا هم فیلیمو🧐

تو روبیکا هم هست اگه ورنداشته باشنش 

من همشو دیدما تو لیستش نبود که هم نماوا هم فیلیمو🧐

برای چند سال پیشه، کارگردانش سروش صحت بود، تو فیلیمو سرچ کن شام ایرانی میاره برات

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...
میشه دقیق به من بگید کدوم فصله چی سذچ کنم  کنجکاو شدم ببینم

نگا عزیزم اگه ماهواره ندارین برو تو گوگل پلی سرچ کن manoto 

برنامه شو میاره بالا بعد میتونی توش به صورت انلاین و ارشیو منوتو ببینی

اینم سری ۱۴ بفرمایید شام بود

فقط حتما ف.ی.ل.ت.ر شکن روشن کن قبلش چون برنامش فیلتره

دیه ومن الله توفیق الان تاپیکچی تاپیکو میبنده🤣🤣

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
برای چند سال پیشه، کارگردانش سروش صحت بود، تو فیلیمو سرچ کن شام ایرانی میاره برات

من هر وقت میخوام ببینم چه فیلیمو چه نماوا تمام لیست وسری ساختو برام میاره از اون قسمت اول رامبد جوان تا این آخری مرجانه گلچین اما اینا رو ندیدم حالا یه بار دیگه فردا میبینم اما بعید میدونم باشه حالا یه سرچ میزنم

من شیعم،حیدر آقامه  
جدید اومده من همه قسمتشو تا مرجانه گلچین واینا دیدم بهنوش بختیاری نبود که 

تو فیلیمو هست

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲