2777
2789

سلام خانما،

من ۳ هفته پیش پلک بالا چشامو عمل کردم. گوشه چشم چپم جایی که بخیه گره خورده بود یه قلمبه مونده.  دکتر گفت میره ولی طول میکشه. می‌خوام بدونم کسی تجربه مشابه داشته؟ ایا واقعا میره؟؟ 

عکسشم الان میزارم

She remembered who she was and the game changed

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چند شد هزینه ش ،عملش راحت بود ؟ منم پلک اضافه دارم  

من ایران نیستم عزیزم. فقط امپول بی حسیش درد داشت یعدش دیگه من اصلا درد نداشتم. عمل اسونی بود

She remembered who she was and the game changed

وایی بنظرم بهتر بود برا موضوع زنگ زدنه همسرسابقت تاپیک‌نمیزدی

خودت خیلی عقلت بهتر از کاربرا بود

فقط اونی که گفت بلاکش کن😐😐😐

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
ترس نداره عزیزم عمل راحتیه. 

استارتر ببخشید اومد این تاپیکت یه سوال برام شد که تو هم. ن تاپیکت گفته بودی

سوالم اینه که قبلا همسرتون همون دورانی که باهم ازدواج کرده بودید قبل از طلاقتون بهتون گیر می داد؟ که مثلا کجا می رید یا با کی می رید؟ 

ترس نداره عزیزم عمل راحتیه. 

راستش خیلی از خانومای این سایت میان می گن که چون هی بهم می گه کجا می ری با کی می ری خودش زیر آبی می ره یا خیانت می کنه که نامزدم هی بهم گیر می ده درسته یا نه؟