2777
2789
عنوان

کارهای درامد زا خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 112 پست
من طراح و توسعه دهنده سایت و اپلیکیشن هستم

چه عالی

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله تقریبن همچی چیزایی منظورمه بببینید لینک شما کار بلد باشید فقط ی قسمتشه اول اینک شما باید رزومه ...

ممنون 👌👌 خداخیرتون بده

والا من تازه می‌خوام برم فنی حرفه ای کامپیوتر و صفر تا صد یاد بگیرم...

مهارت خاصی مد نظرم نیست....

بنظر شما کدوم مهارت کامپیوتر از همه بهتره تو جامعه ی امروزی بیشتر نیاز هست ک اونو یاد بگیرم؟

" آن گاه که دوست داری همواره کسی بیادت باشد....بیاد من باش که من همیشه بیاد توأم "   بقره آیه 152
بله تقریبن همچی چیزایی منظورمه بببینید اینک شما کار بلد باشید فقط ی قسمتشه اول اینک شما باید رزومه ...

من هم ورد و پاورپونت و تایپ قبلا کار کردم ،جدیدا تصمیم داشتم فتوشاپ یاد بگیرم

من طراح و توسعه دهنده سایت و اپلیکیشن هستم

ببخشید من الان گوشیم خاموش میشه

ی سوال داشتم

من افترافکت و فتوشاپ و پریمیر کار میکنم

جدبدا لپ تاپ y540لنوو رو خریدم

جوابگوی کارم هست؟

نظر شما چیه؟اطلاعاتی دهرید؟

ممنون 👌👌 خداخیرتون بده والا من تازه می‌خوام برم فنی حرفه ای کامپیوتر و صفر تا صد یاد بگیرم... مه ...

بنظر من الان یادگیری نرم افزار از همه راه های دیگ بختره

.

.

ببینید شما کدنویسی کامپیکتر اگر بلد باشید خیلی عالیه، ولی با کدنویسی صرف خیلی زمان می بره تا ب درامد خوب برسید

علتشم اینه ک کسانیک کد می زنن خیلی خیلی قوی وباتجربه هستن و اون هایی ک تجربه شون کمتره باید ده پونزده سال تو نوبت وایسن

درحالیک شما اگر هم کدنویسی بلد باشید و هم در کلرش ی نرمافزار کاربردی رو استاد بشید خیلی خیلی جلو میفتین

کلن برای کارهای فریلنسری فرصت زیاده وبس یکی از معتبرترین سایت هایی ک من می شناسم و خودمم باهاشون کار کردم اسمش هست  parscoder.com

ی مقداری باید هزینه بکنید بابت حق عضویت ولی واقعن ارزششو داره. پارسکدرز بین فریلنسرها خیلی اعتبار داره و شما در زمینه کاری خودتون اگر رزومه از پارسکدرز ارایه بدین کلیازتون استقبال می شه

ترک آرزو کردم... رنجِ هستی آسان شد
رفتی تلگرام توضیح داد بیا ب منم بگو😆😆

خیلی زیاده😂

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
سایت یا پیج آموزشی رو دارید ک ببینم کارشون چطوری هست؟

من گوشیم داره خاموش میشه 

بهم درخودست دوستی بده طرخاشو برات میفرستم

خودمم هنر کار میکنم خواستی بهت اموزش میدم

نگران هم نباش رایگان😅

تا جایی ک بلدم رنگ امیزی رو میتونم یادت بدم

در عرض ۲ هفته هم اوکی میشی

من هم ورد و پاورپونت و تایپ قبلا کار کردم ،جدیدا تصمیم داشتم فتوشاپ یاد بگیرم

فتوشاپو اگر حرفه ای بلد باشید و در کنارش کورل هم یا بگیرید می تونید برای شرکت های چاپ و طراحی کار بکنید درامد خوبی هم داره

ترک آرزو کردم... رنجِ هستی آسان شد