2777
2789
عنوان

کارهای درامد زا خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 112 پست
به نظر شما اگر اطلاعات در حد صفر باشه...چه قدر مطالعه و زمان لازمه برای اطلاعات جامع و مفید کسب کردن ...

همون دو هفته در حد مبتدی یاد می گیری

برای آموزش بیشتر باید دو ماه زمان بذاری روزی یک ساعت

کاربر آقا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره، اما نهایتا یک درصد اگر قابل اعتماد هم نباشن شما ضرری نمی‌کنید که! اما قابل اعتمادن⁦☺️⁩

خب بدیش اینه اگر قابل اعتماد نباشه ،خودم میرم زیر سوال ،و قابل اعتماد نخواهم بود

منم مثل شمام. دوستم میگه از عید پول گذاشتم الان 3 برابر شدهه میخوام 500 فعلا بزارم اطلاعات کسب کنم.

دوستتون تازه وارد هستند یا با اطلاعات قبلی وپشتوانه ای وارد شدند؟؟سه برابر خیلیی عالیه اونم در عرض سه ماه

نتورک واقعا عالی جواب داده .به شرطی که کاملا شرکتو بشناسی.مطمعن بشی هرمی نیست مطمعن بشی از محصولاتش ...

چطور شرکتیه

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
ی تاپیک دارم مفصل توضیح دادم  طولانیه حال ندارم اینجا بگم😅😅😅

منم دنبال کار در منزلم فقط زیاد کلاهبرداری شده ادم نمیتونه اعتماد کنه

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
آشغال محض کلاهبرداری صدددرصد

هرمی ک انگیزه زندگی میدن😄😄

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
ن بابا چه 30تومنی 

40تومن😆؟شوخی کردم

پی ام میدم😇

کارهای کامپیوتری معمولن بصورت دورکاری انجام می شن و درامد خوبی هم دارن🌷

ممنونم مثلا چه کاری؟ امکانش هست بیشتر توضیح بدید

منظورت کار با ورد و اکسل و یا فتوشاپ و اینا

منظورت اینه ک مثلا سفارش بدن بعد ما توخونه انجام بدیم براشون بفرستیم

آخه باز مشتری نیست مشتری از کجا پیدا میشه کرد...

" آن گاه که دوست داری همواره کسی بیادت باشد....بیاد من باش که من همیشه بیاد توأم "   بقره آیه 152
من شغلم اینه تهش بدبختی اگر نباشه هیچی نی مخصوصن هرمی ک کاملن غیرفانونیه

شغلتون اینه؟