2777
2789
عنوان

راه‌های بی‌خیالِ شوهر شدن

272 بازدید | 22 پست

بچه‌ها شوهرم چند وقته خیلی بداخلاق شده...

هر حرف و صحبتی که شروع می‌کنیم در خلالش توهین یا پرخاش می‌کنه ...

می‌خوام ازش فاصله بگیرم. یعنی همزمان که تو یه خونه هستیم. بهش وابسته نباشم و زندگی خودم و بکن.

می،خوام حرکاتش دیگه رو اعصابم نباشه.

همچین تجربه‌ای داشتین؟

راهی بلدین؟

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه کاریه؟؟ بچای دست کردن رابطت میخوای فاصله بگسری؟ برای زندگیت بجنگ

خیلی تلاش کردم هر،کار می‌کنم بهش نزدیک بشم...بیشتر تحقیرم می‌کنه و توهین می‌کنه...همیشه من کوتاه اومدم

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
رو بیارید به هنر. مثلن یک تابلوی نقاشی بکشید. یک عروسک بسازید. یا کتاب بنویسید. با توجه به استعدادتو ...

الان اتفاقا خودم کنکور دکتری ادبیات دارم...یعنی سرگرمی دارم ولی همش وسوسه میشم باهاش حرف بزنم

چندروزکه قهرباشین دیگه بیخیالش میشی.فقط سعی کن.سمتش نری.برام پیش اومده.۴روزحتی جواب سلامشم نمیدادم.خ ...

شوهر من هم قبلا میومد منت کشی ولی سه هفته فهمیده جشن عروسی خواهرمه عزادار شده

کلا عروسی داداشامم همینطوری بود

نمیاد واسه اشتی حرف هم میزنم کلا با غرور و پرویی جواب میده

شوهر خر است!

تنها در خانه قسمت هزار و یکم...
به جاي اينكه صورت مسئله رو پاك كني ،سعي كن حلش كني چرا اينجوري شده

هزلر بار سعی کردم. مسئله درون همسرمه...از کارش ناراضیه...حال خودش بده...هر چی باهاش حرف بزنم بهم میپره...

بی اعتنایی   برنده  تر  از  هر  شمشیریه .

محلش  نزار  ببین  چطور  میاد سمتت ،زن و مرد  مثل  یه  سایه  می مونن   هر  چی  تو  بری  سراغش   اون  ازت  فرار  میکنه ،کارای  روز  مره  خودت رو  انجام بده مثل همیشه ولی  بی  محلش  کن  

دسمال  من  زیر   درخت  آلبالو  گم  شده . . . 
به به چقدر عالیه رشته تون. 

فدات عزیزم...آره خیلی دوسش دارم...خیلیم خوشم اومد که اسم کاربریتون  از مطلع غزل فاخر حافظ انتخاب کردین..

هزلر بار سعی کردم. مسئله درون همسرمه...از کارش ناراضیه...حال خودش بده...هر چی باهاش حرف بزنم بهم میپ ...

پس بهتره بكم بهش فرصت بدي 

فكر كنم پنجمين كاربريمه 😁و يه عالم خواننده خاموش  بودم😎كلا من شوخي زياد ميكنم به شما به دل نگير 😜
شوهر من هم قبلا میومد منت کشی ولی سه هفته فهمیده جشن عروسی خواهرمه عزادار شده کلا عروسی داداشامم هم ...

وایی خدانکشتت😂😂.بله پیش میاددیگه.گاهی مغرورولجبازمیشن.که اونم راه خودشوداره

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
بی اعتنایی   برنده  تر  از  هر  شمشیریه . محلش  نزار  ببین   ...

ناهار و شام چیکار کنم؟ بپزم براش؟