2777
2789
عنوان

ب چی مینازی😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 99 پست
متنفرم از اینایی که سنشون کمه اما ادعای بزرگی میکنن  تو فکر کردی کی هستی  یه جوری داری ح ...

عزیزم من ازقبل شمارو زیاددیدم تونی تی سایت وازنظرم دخترعاقلی اومدی

ولیی یه توصیه

همونطورک شماروح حساسی دارین بقیه هم انسانن و دلشون بایه سری حرفامیشکنه

خیلی تاسف خوردم که طلاق عاطفی یاسرخوردگز وافسردگی یه نفرو چماق کردین توسرش. این دل شکستنانتیجه خوبی نداره هرچندمن اصلا درجریان بحثتون نیستم ولی سواستفاده ازگذشته ادما یه کارخیلی زشته درهرشرایطی.❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدمایی مثل تو انقدر ضعیفن که دنبال نقطه ضعف طرف مقابلن که بکوبوننش و سرکوبش کنن..دگرنه ازدواجم و همه ...

اتفاقا تاپیکات و نخوندم همون لحظه که زدی توشون بودم یه عالمه ام نوشتم صرفا برای دلداری اما پاک کردم چون یاد حرفات افتادم 

هیچ وقتم دلم نخواستم نقطه صعف کسی و به روش بیارم 

فقط گفتم به هیچیت نناز هنوز اون قدری بزرگ نشدی که به من درس زندگی بدی خودت هنوز راه زیادی در پیش داری 

یه بارم گفته بودم بهت متاسفم برات که فقط ادای ادمای ۳۰ سال به بالا رو در میاری 

احساس میکنم یه جایی یه چیزی خوندی هی داری طوطی وار تکرارش میکنی 

من شخصیت شناس خوبیم 

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
عزیزم من ازقبل شمارو زیاددیدم تونی تی سایت وازنظرم دخترعاقلی اومدی ولیی یه توصیه همونطورک شماروح ح ...

نه به خدا من قصدم این نبود من دیروز یه تاپیک زدم ایشون هیچ جوره منو ول نمیکنه تو همون تاپیکم بهم گفت بی عرصه بد اومد تو خصوصی یه سری حرفای چرت تحویلم داد الانم تگم کرده میگه تو هیچی نیستی و اینا من فقط بهش گفتم ببین تو تو زندگی دو نفرت شکست خوردی اگر از یه جای دیگه موفقی بس از یه جای دیگه ام ناموفق چرا باید تو ۱۸ ساله بهم درس اخلاق بدی 

همون جور که من ناراحت میشم دلم نمیخواد کس دیگه ای رو ناراحت کنم و حرفام اصلا از روی زخم زبون نبود کاری که از دیروزه داره این خانوم باهام میکنه

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
جوابت رو نمیدم دیگه چون پی به ضعف درونت بردم ..من سرم درد میکنه برا دعوا ولی نه با امثال تو که به چی ...

اوهوم معرورم 

به خیلی چیرایی که دارم 

نه مثل تو به خاطر دانشگاهی که اصلا نرفتم و معلوم نیس برم 

متاسفانه دیگه اصلا باور نمیکنم ۱۸ سالت باشه 

فک میکنم ۳۰ سال به بالا هستی و منه عمرت حسرت کشیدی بری دانشکاه و الان که فرصتش جور شده بدجور داری خود نمایی میکنی 

تو اگه واقعا درس میخونی چرا کل وقتت و اینجایی😂😂

بعدشم بهم چند تا کتاب پیشنهاد دادی صرفا حهت اطلاعات من نویسنده ام خودم کتاب مینویسم 

دانشگاهم نرفتما اما مینویسم اون قدری عقل و شعورم میرسه که کتاب بخونم منو چی فرص کردی تو

تن رفتی تاپیکای قبلیمو خوندی که نقطه ضعف گیر بیاری  منو سرکوب کنی بعد میگی حوصله نوندنه حرفاتو ...

من دیشب تو تاپیکت بودم پربازدید شده بود یه صفحه برات دلداری نوشتم اما پاکش کردم 

اون قدر حقیر نشدم برای سرکوب دیگران تاپیکاشونو به روشون بیارم😂😂

نه به خدا من قصدم این نبود من دیروز یه تاپیک زدم ایشون هیچ جوره منو ول نمیکنه تو همون تاپیکم بهم گفت ...

اها خب میگم من اصلادرجریان نیستم

اگ داستان اینه بنظرم سکوت کنید وبگذرید چوون تودعوا  های نی نی سایت  ممکنه یهو ازنقش شاکی بشید متهم 🙄و خیلی بهتون توهین بشه. این خانومم اصلاقضاوت نمیکنم چون من هیچ خبری ندارم ازحرفاشون. واممیدوارم شرایطشون بهتربشه

شماهم خیلی گوگولیی بنظرم هوش زناشویی بالایی داری ازت خوشم میاد😍👌

اها خب میگم من اصلادرجریان نیستم اگ داستان اینه بنظرم سکوت کنید وبگذرید چوون تودعوا  های نی نی ...

مرسی عزیز دلم💛💚

چشم به خاطر شما دیگه بحثی نمیکنم 💛💚

😐😐😐😐حدیث بود. چه ربطی داره اخه

اخه میگید سفسطه نکن

من ک خودم گفتم ب چیزی فخر نمیفروشم دختر!

همه ی ادما چیزی برای دلخوشی و دلگرمی دارن دیگه

هدفمم حس خوب بود از تاپیکم 

دوست باشیم اصن❤️

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
به این که خودمم نقاب ندارم به این که حرف بقیه به یورمه

عه این عشق منه😍😍

این عالیه ک ادم مقاب نداشته باشه

من خیلی تعارف میکنم ولی از طرفی از کسی بدم بیاد قطعا ب روش میارم

عه این عشق منه😍😍 این عالیه ک ادم مقاب نداشته باشه من خیلی تعارف میکنم ولی از طرفی از کسی بدم بیا ...

من اینجوریم که مثلا از کسی خوشم نیاد بهش میگم زیاد باهات حال نمیکنم و بلاکش میکنم متاسفانه خیلی رو راستم 😬

❤️
من اینجوریم که مثلا از کسی خوشم نیاد بهش میگم زیاد باهات حال نمیکنم و بلاکش میکنم متاسفانه خیلی رو ر ...

ی جورایی عالیه😂😂👌🏻👌🏻

خوشم میاد از ادمای رو راست