2777
2789
عنوان

ب چی مینازی😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 99 پست

به چیزی نمینازم ولی این اخلاقم که اهل چشم هم چشمی نیستم اگه اطرافیانم به موفقیت یا پیشرفتی برسن واقعا از ته قلبم واسشون خوشحال میشم

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چیزی نمینازم ولی این اخلاقم که اهل چشم هم چشمی نیستم اگه اطرافیانم به موفقیت یا پیشرفتی برسن واقع ...

به به اینم خیلی ویژگی خاص و خوبیه😚😚👌🏻👌🏻

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
اخه میگید سفسطه نکن من ک خودم گفتم ب چیزی فخر نمیفروشم دختر! همه ی ادما چیزی برای دلخوشی و دلگرمی ...

عزیزمی منم فقط همینجوری گذاشتم که اگرم نازیدنی هست تبدیل به غرور نشه خانومی.

دوست خودمی😍😘😘😘😘

دعوا نداریم که .🤗

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

عزیزمی منم فقط همینجوری گذاشتم که اگرم نازیدنی هست تبدیل به غرور نشه خانومی. دوست خودمی😍😘😘😘😘 ...

نیست نیست😊😊مهربون

بله ک نداریم❤️❤️میشناسم شمارو بار ها دیدمتون تو سایت🥰🥰لایکم کردین لایکتون کردم کلی🥰🥰

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
نیست نیست😊😊مهربون بله ک نداریم❤️❤️میشناسم شمارو بار ها دیدمتون تو سایت🥰🥰لایکم کردین لایکتون کرد ...

عزیزمی.پس منم الان شناختمتون😍😘

جنبتو یادم میمونه 😜

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺