kokika مدیر استارتر عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 160 عنوان چرا وام ازدواجو نمیدن 198 بازدید | 34 پست بچه ها چرا انقد طول میکشه خسته شدم دیگه فروردین عقد کردم هنو ۵۰۰۰ نفر دیگ جلومن وَ اَما مَن مُصَمم، در سَبز زیستن...🌱در آدم بهترین ماندن...وآدم بهتری ماندَن🌷✨ 1404/06/11 | 14:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 13949 منم خرداد عقد کردم55ذتا جلوم بودن هنو 17 تاش مونده تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
kokika مدیر استارتر عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 160 منم خرداد عقد کردم55ذتا جلوم بودن هنو 17 تاش مونده ۱۷ نفر؟ خوشبحالت بابا من بان ملیم هر چی نکا میکنم کم نمیشه خیلی عقد سخت میگذره وَ اَما مَن مُصَمم، در سَبز زیستن...🌱در آدم بهترین ماندن...وآدم بهتری ماندَن🌷✨
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 13949 ۱۷ نفر؟ خوشبحالت بابا من بان ملیم هر چی نکا میکنم کم نمیشه خیلی عقد سخت میگذره خب چ فایده همین 17 تا تکون نمیخورهدقیقا منم متنفرم از عقد تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
kokika مدیر استارتر عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 160 خب چ فایده همین 17 تا تکون نمیخورهدقیقا منم متنفرم از عقد وای کاش جای تو بودم بخدا ۱۷ نفر من تو باسنم عروسی بود😂😂 ۱۷ کجا ۵۰۰۰کجا... دعا میکنم برات ایشالا زودتر بشه وَ اَما مَن مُصَمم، در سَبز زیستن...🌱در آدم بهترین ماندن...وآدم بهتری ماندَن🌷✨
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 13949 وای کاش جای تو بودم بخدا ۱۷ نفر من تو باسنم عروسی بود😂😂 ۱۷ کجا ۵۰۰۰کجا... دعا میکنم برات ایشالا زو ... خب چون تو ی استان کوچیکم الان ی ماهه 17 مونده🥲😂جالبه بدونید شوهرم نفر 47 هی از مال اون کم میشه میاد جلو ولی مال من 17 ثابته😂 تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
kokika مدیر استارتر عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 160 خب چون تو ی استان کوچیکم الان ی ماهه 17 مونده🥲😂جالبه بدونید شوهرم نفر 47 هی از مال اون کم میشه میا ... مگ فرق داره من منتظر کد رهگیریم کد رهگیری ک بانک مرکزی میده .. وَ اَما مَن مُصَمم، در سَبز زیستن...🌱در آدم بهترین ماندن...وآدم بهتری ماندَن🌷✨
kokika مدیر استارتر عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 160 تعیین شعبه ای یا منتظر کد رهگیری؟؟چه بانکی؟ ن کد رهگیری بانک ملی مشهد وَ اَما مَن مُصَمم، در سَبز زیستن...🌱در آدم بهترین ماندن...وآدم بهتری ماندَن🌷✨
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 13949 مگ فرق داره من منتظر کد رهگیریم کد رهگیری ک بانک مرکزی میده .. ن من کد رهگیری گرفتم منتظر تعیین شعبه امن بانک هامون یکیه ولی نمیدونم برا چی اون حرکت میکنه من ن تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
kokika مدیر استارتر عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 160 من پارسال آبان ماه عقد کردم هنوز ندادن یا خدا تقریبا داره میشه یسال که چن نفر دیگ مونده؟ وَ اَما مَن مُصَمم، در سَبز زیستن...🌱در آدم بهترین ماندن...وآدم بهتری ماندَن🌷✨
tania55 عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 4446 ن کد رهگیری بانک ملی مشهد حداقل تا عید باید صبر کنی ، عجله نکن
kokika مدیر استارتر عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 160 ن من کد رهگیری گرفتم منتظر تعیین شعبه امن بانک هامون یکیه ولی نمیدونم برا چی اون حرکت میکنه من ن چرا من برعکسم😶😐شعبم تعین شده کد رهگیری نیومده وَ اَما مَن مُصَمم، در سَبز زیستن...🌱در آدم بهترین ماندن...وآدم بهتری ماندَن🌷✨
kokika مدیر استارتر عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 160 حداقل تا عید باید صبر کنی ، عجله نکن فروردین عقد کردم ۱۰۰۰۰ نفر بود الان شده ۵۰۰۰ نفر هعی خدا نگوو وَ اَما مَن مُصَمم، در سَبز زیستن...🌱در آدم بهترین ماندن...وآدم بهتری ماندَن🌷✨