2777
2789
عنوان

ب چی مینازی😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 99 پست
@دنیا____همسرم   خانم نامحترم چرا سفسطه میکنی؟؟؟این چه تاپیکیه برا خودت زدی؟؟؟من فحش کاری کرد ...

اخ چی شده  

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حس ی زن قدرتمند رو ازتون گرفتم! حس میکنم ب قانون جذب خواسته با ناخواسته اشراف دارین تبریک میگم& ...

لطف داری ومرسی ازانرژی مثبتت

من ازروزی ک فهمیدم همسرم خسیسه وچون ازدواجمون سنتی بودبعدعقد فهمیدم همیشه باخودم میگفتم درست میشه.مشاور دوستام خانوادم نی نی سایت همه وهمه گفتم جداشو خساست درست نمیشه ولی من گفنم صبرمیکنم .الانم نمیگم عالیه ولی من دوس دارم شرایطمو.ادمی ک اول عقد سر۵هزادتومن مثلاپول ارایشگا کلی تق میزد الان ماهیی تقریبا۶۵۰ میریزع به حسابم که مثلابشه خرج تفریحای دونفرمون وارایشگا ویه سری خرجای ریزخونه .بازم میگم شرایطم عالی نیس ولی من راضیم ومیدونم بهترمیشه.

ببخشیدپرحرفی کردم🤭

لطف داری ومرسی ازانرژی مثبتت من ازروزی ک فهمیدم همسرم خسیسه وچون ازدواجمون سنتی بودبعدعقد فهمیدم هم ...

دقیقااااا همونی ک گفتمه

ی زن توامند ک سیاست همسرداری رو یلده

من ک همسر ندارم ولی همین ک ی دختر لوسم😂خودش ناراحت کنندس برای ازدواجم!☺️

خودم رو زن قوی نمیدونم و وقتی میبینم ی بانو انقد مقتدره بهش غیطه میخورم و افتخار میکنم❤️❤️

خیلیم عالی و ایشالا بهتر و بیشترم مبشه

فک میکنی😍😍شک نکن بی نظیری

⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
دقیقااااا همونی ک گفتمه ی زن توامند ک سیاست همسرداری رو یلده من ک همسر ندارم ولی همین ک ی دختر لوس ...

مرسی عزیرم😍😍😍لوس بودن اصلا چیزبدی نیس عقده ای بودنه که بده

اگه لوس ونانازی ینی تویه خانواده بزرگ شدی ک خیلی بهت بهامیدادن ومنم باافتخاریه دخترلوسم البته از شدت نازنازی بودنت کم میشه بعدازدواج😁😁

ممنون از دعای خیرت❤

دل شکستن هم ممنوع هیچ چیزی که در این جا باعث رنجش کسی جز شما باشه نبود امیدوارم انقدر حال دلت ...

😐😐😐😐حدیث بود.

چه ربطی داره اخه

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

@دنیا____همسرم   خانم نامحترم چرا سفسطه میکنی؟؟؟این چه تاپیکیه برا خودت زدی؟؟؟من فحش کاری کرد ...

من کلا حرفات و نخوندم دلیلمم اینکه اصلا حوصله ندارم الانم اصلا نمیخواستم جواب بدم فقط اینو تو گوشت فرو کن به قول خودت نه اعتماد به نفس کافی داری نه زندگی مشترک موفق یه ادم که تو ۱۵ سالگیش سرخورده شده و الان تو ۱۸ سالگیش طلاق عاطفی گرفته به قول خودش عزیز من به خاطر یه دانشگاه رفتن چرا داری به خودت مینازی باشه قبوله تو خیلی خوبی خیلی خوب ولی اگر خوب بودی اگر خیلی عاقل بودی زندگیتو میچسبیدی که الان تو ۱۸ سالگی این جوری کاسه چه کنم چه کنم دستت نگیری 

بابا یه دانشگاه میخوای بری دیگه اونم معلوم نیس بری یا نه فوق العاده بی ادب و بچه ای 

طرز حرف زدنت بیش از اندازه بده واقعا به خاطر یه دانشگاه رفتن انقدر به خودت مینازی؟؟؟

بسه دیگه تمومش کن خودتم میدونی چقدر روح من حساسه همین حا و در همین لحظه این بحث مزخرف رو تموم کن دفعه بعد حتی حوابتم نمیدم من با تو خوب بودم خودتم میدونی اما تو باعثش شدی

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

متنفرم از اینایی که سنشون کمه اما ادعای بزرگی میکنن 

تو فکر کردی کی هستی 

یه جوری داری حرف میزنی انگار پروفسوری 

نطر تو ۱۸ ساله نصبت بهم عوص بشه چیو میخواد عوص کنه 

بعدشم واقعا دیگه داره بهم بر میخوره با تو بحث کنم انگار دارم با یه دختر ۱۰ ساله بحث میکنم 

باشه بابا باشه پدر تو تحصیلکردس محیطی که توش بزرگ شدی خیلی خوبه باشه فهمیدم افرین 

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
من کلا حرفات و نخوندم دلیلمم اینکه اصلا حوصله ندارم الانم اصلا نمیخواستم جواب بدم فقط اینو تو گوشت ف ...

آدمایی مثل تو انقدر ضعیفن که دنبال نقطه ضعف طرف مقابلن که بکوبوننش و سرکوبش کنن..دگرنه ازدواجم و همه اینا که تو بری تاپیکای قبلیمو بخونی چی رو ثابت کنی؟؟؟اون بحث رو نیار وسط ..واقعا متاسفم برات ولقعا زنه ضعیفی هستی 😊😊😊👋👋👋👋

خدایا شکرت که منم مامان شدم😍😊
من کلا حرفات و نخوندم دلیلمم اینکه اصلا حوصله ندارم الانم اصلا نمیخواستم جواب بدم فقط اینو تو گوشت ف ...

تن رفتی تاپیکای قبلیمو خوندی که نقطه ضعف گیر بیاری  منو سرکوب کنی بعد میگی حوصله نوندنه حرفاتو ندارم😂😂😂😂😂ای خدا...

جوابت رو نمیدم دیگه چون پی به ضعف درونت بردم ..من سرم درد میکنه برا دعوا ولی نه با امثال تو که به چیزای بی ارزش مغرورید..ولی از درون تهی ...بای

مرسی عزیرم😍😍😍لوس بودن اصلا چیزبدی نیس عقده ای بودنه که بده اگه لوس ونانازی ینی تویه خانواده بزرگ ...

گوگولی مهربون🤩🥰🥰🥰دقیقا همین طوره خیلی لوسم کردن

حتما رپ خودم کار میکنم😇😇

مرسی عزیز دلم دلت خوش باشه همیشه