2777
2789
عنوان

دعوا با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 36 پست
عزیزم پستم کامله ؟؟ واسه خودم نصفس  اولش گفتم که ده ماهه عروسی کردم اما نیستش

اره تو باید عذرخواهی کنی بگو معذرت میخوام که زدین تو گوشم😑

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون زده تو‌گوش شما،بعد شما بری معذرت خواهی ،یه کم صبر داشته باش .حتی اگر به ماه هم بکشه ،نترس هیچی نمیشه .فقط مواظب کلمه به کلمه حرفات باش تا ازت آتو‌نداشته باشه .همیشه سکوت بهترین چیزه .اصلا حرف نزن .فقط به شوهرت بگو‌وقدر دوسش داری ولی از این که مادرش زدتت واون ساکت بوده دلت شکسته

دلایل ناراحتیت چی بوده؟

دخالتاشون ... از مشاور اومدیم شوهرم یه راست رفت گذاشت کف دستشون شنیدم داشت میگفت چرا دارن ظلمت میکنن به شوهر خواهرمم توهین کرد مگه روانی بودی رفتی مشاوره اونجا نشستی فقط نگاه کردی از مامانت دفاع نکردی ...شوهرم اومد بالا بحثمون شد گفتم حتما باید میگفتی مشاور بودیم 

منم تو یه ساختمونم ولی دعوا کنیم دخالت میکنن ب هردومون میگن ساکت باشید مراعات کنید یا مادرشوهرم فرداشمیاد منو نصیحت میکنه حرفای کنایه دارم میزنه ولی میدونم ک میخواد زندگی مو حفظ کنم از اون طرف میدونم وقتی میرم خونه پدرم پسرشو دعوا میکنه نه اینکه بزنن تو گوشم بدتر دعوا رو بزرگ کنن

معذرت خواهی نکن البته نمیدونم تاچه حد توهین وتحقیرشایدازجانب شمام بود که بخودش اجازه سیلی داده ونبایدبحرف مادرشوهر خونه توترک میکرد الان انقد دارن پرش میکنن که هرچقدر قهرت طولانی بشه شوهرتوسردمیکنن یه جوری سعی کن باشوهرت اشتی کنی کم کم باخانواده اش خوب باش امادیگه سادگی نکن باید اروم دعوامیکردی توخونه ات

وهیچ وقت ازاین به بعدسر مردم باشوهرت درگیرنشو یادبگیرباخودطرف بدباشی نه باشوهرت ،تجربه زندگیمو گفتم الان باکل خاندان شوهر خوب نیستم ولی دیگه نمیخوام بخاطراونا باشوهرم لج کن این چیکارکنه اونا همینومیخوان که شماروجون هم بندازن نزارموفق شن

اصلاااا عذر خواهی نکن 

اگه کردی دفعه بعدی چند نفری میریزن سرت 

ب شوهرت بگو نمیخا بیای دنبالم همینجا میمونم و کامل بی محلش کن 

موندم چطو هنوز جوابشو میدی😳😳😳😳😳😳😳

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤

شوهرت به نظر میرسه که دهن بینه و هنوز بلوغ ازدواج رو پیدا نکرده شمام چون تازه عروسی اگه بری عذرخواهی بیچاره میشی تا آخر ببخشیددددد باید سواری بدی... ولی خودت میدونی که چه کاری صحیح تره

بهتره که با همسرت صحبت کنی و ناراحتی هاتو عنوان کنی بگو میخوام مثل ۲ تا آدم بزرگ بدون اینکه کسی باشه باهم صحبت کنیم بدونه جبهه گیری بگو که من نیاز به حمایت تو دارم اونقدر خونه ی بابام یاد گرفتم که الکی بهانه گیر نباشم

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
دخالتاشون ... از مشاور اومدیم شوهرم یه راست رفت گذاشت کف دستشون شنیدم داشت میگفت چرا دارن ظلمت میکنن ...

بسپار به بابات بنظرم 

اگه دعوا فقط بین تو شوهرت بود 

اصلا حتی خونه بابارفتنت روهم قبول نداشتم 

ولی اینکه مادرشوهرت بیاد بزنه زیر گوشت و شوهره هم فقط تماشاچی باشه 

بنظرم کار از کار گذشته بگو بابات زنگ بزنه به شوهرت 

باهاش صحبت کنه، تو رو به چه امیدی دادن دست این مرد 

اخه شوهر برنه یه عیبه، اینکه مادرشوهر بیاد دختر مردمو سیلی بزنه دیگه آخرشه

جاتونو عوض کنین 

اگه حاضر شد جاتونو عوض کنه شمام یه معذرتخواهی سطحی بکن تموم شه قضییه برین دنبال زندگیتون 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

دخالتاشون ... از مشاور اومدیم شوهرم یه راست رفت گذاشت کف دستشون شنیدم داشت میگفت چرا دارن ظلمت میکنن ...

گذشت خوبه ولی نه برای این جریان .صبر کن شوهرت بیاد دنبالت .معذرت خواهی کردن هم اونا یادش دادن .چقدر پررو هستن  زدن تو گوشتون عذر خواهی هم بکنی .

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
بسپار به بابات بنظرم  اگه دعوا فقط بین تو شوهرت بود  اصلا حتی خونه بابارفتنت روهم قبول ن ...

قطعا اون وسط شمام بی احترامی و توهین کردی فقط بخاطر اون بخشش معذرتخواهی کن اونم بشرطیکه جاتونو عوض کنه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️