2777
2789
عنوان

دعوا با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 36 پست

گلم من چند مدت پیش بامادرشوهرم بحثم شد....گفت برو خ پدرت ،منم قهر کردم رفتم

هرچی شوهرم التماسم نکرد نرفتم بعدش شرط گذاشتم خونه بخرع . بامامانش  قطع رابطه کنه قبول کرد اخه با ننش تو یه حیاطیم.  بخدااا ازوقتی نمیان راحتم‌ 

گلم من چند مدت پیش بامادرشوهرم بحثم شد....گفت برو خ پدرت ،منم قهر کردم رفتم هرچی شوهرم التماسم نکرد ...

منم همین شرایطو‌ دارم با این تفاوت که شوهرم شدیداااا طرف مامانشه و مامانشو مظلوم میبینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم من چند مدت پیش بامادرشوهرم بحثم شد....گفت برو خ پدرت ،منم قهر کردم رفتم هرچی شوهرم التماسم نکرد ...

وقتی مادرشوهرمیگه بروبایدبگین بتوچه خونه خودمم توبروبیرون اگه شوهرتونم پی حرف مامانشوگرفت بگو باش جهازموبده همین الان تابرم نمی تونم زندگیمو ول کنم برم

منم همین شرایطو‌ دارم با این تفاوت که شوهرم شدیداااا طرف مامانشه و مامانشو مظلوم میبینه

باید چندسال بگذره تا بفهمه شوهرت منم از اول باهاشون مشکل داشتم شوهرم با اینکه همیشه پشتم بود دفاع میکرد ولی بازم باور نمیکرد فکر میکرد اغراق میکنم ولی بهم نمیگفت تا بعداز ۷ سال تازه خودشم شناختشون اصلا اونوری نمیره 

کاربر قدیمی هستم
شوهرت به نظر میرسه که دهن بینه و هنوز بلوغ ازدواج رو پیدا نکرده شمام چون تازه عروسی اگه بری عذرخواهی ...

دقیقا همینه که میگی ... هنوز معنی زندگی مشترکو نمیدونه ... دلش میخواد قبیله ای هممون باهم زندگی کنیم بریم بیرون بریم تفریح

وقتی مادرشوهرمیگه بروبایدبگین بتوچه خونه خودمم توبروبیرون اگه شوهرتونم پی حرف مامانشوگرفت بگو باش جه ...

از بس بهم برخورد نتونستم تحمل کنم این بی احترامیو 😔

از بس بهم برخورد نتونستم تحمل کنم این بی احترامیو 😔

ولی من جات بودم اصلا بیرون نمیومدم من خیلی دعواهایی بدی کردم باهاشون ولی اگه دست بهم میزدن زنده نمیزاشتم ولی خدایی هم اهل دخالت نیستن 

کاربر قدیمی هستم