2777
2789
عنوان

دعوا با خانواده شوهر

1433 بازدید | 36 پست

بار آخر که با شوهرم بالا بحثمون بود من جیغ زدم از بس شوهرم طرفداریشونو میکرد و ریختن بالا و هرچی از دهنشون در اومد گفتن و منم برای اولین بار جلوشون وایسادم و گفتم تو زندگیم دخالت نکنین و مادرشوهرم اومد زد تو گوشم 😐😐😐 و گفت برو خونه پدرت ... شوهرمم سکوت مطلق کرده بود و اصلا جلوشونو نگرفت

الان ده روزه خونه بابامم شوهرم میگه اگه بخوای بیام دنبالت باید بیای ازشون معذرت خواهی کنی ... لطفا بهم بگین چجور رفتار کنم ... زندگیمو دوست دارم اما دلم نمیخواد خونوادشو ببینم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه زندگیتو دوس داری معذرت خواهی کن

چرا اینقدر نزدیک 

دوری و دوستی

شوهرتو راضی کن برید یه جای دور خونه بگیرین 

بخدا اختلافاتون کمتر میشه

جز خدا کیست که در سایه ی مهرش بخزیم... مهر اوست، که هر لحظه پناه منو توست....

اگ بری معذزت خواهی دوباره همون اش و همون ‌کاسه .باید باشوهرت بشینی حرف بزنی قانعش کنی .

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           

تحت هیچ شرایطی معذرت خواهی نکن واسه خودت احترام بذار

اونا نباید دخالت میکردن حالا ک دخالت کردن باید دو تا تون و دعوا میکردن ک باهم بسازید یا نصیحت میکردن خیر سرشون زده تو گوشت تازه توام معذرت خواهی کنی

فقط گفتی تو زندگیم دخالت نکنین ؟ یا توهین کردی ؟ 

اگه توهین کردی که من بودم عذر خواهی میکردم . اما اگه توهینی نکردی فقط گفتی تو زندگیم دخالت نکنین که معذرت خواهی نداره . توهین نبوده که . حرف حق بوده 

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است

سرخونت برو ولی بدون عذرخواهی.چون کارخانوادش اشتباه بوده...هم توخونه خودت پریدن وسط دعوا هم فحش خوردی و هم کتک..جواب شوهرتو نده فعلا...نترس طلاق باین راحتیا نیس..بزار دست مادرشوهرت جمع بشه ک بفهمه عروس کتک حوردنی نیست همینطور شوهر بیغریتت..ببخشیدتوهین کردم.اما نباید اجازه دخالت میداد و همشونو میفرستاد محترمانه بیرون..بیعرضگی از خودش بوده