2777
2789
عنوان

جهیزیه ی عروس !!

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 128 پست
پس خانم چی؟؟ هیچی نخره؟ پسر پول خونه بده پول جشن عروسی بده پول ماشین بده پول طلا بده پول جهازم بده ...

دختر خانمم هیچی  میره خانمی میکنه اگه یوقت کم وکسری داشت هی غر میزنه که من بدبختم و فلانی داره ومن ندارم،اینجا یه عده فاز روشنفکری و امروزی بودن و باسواد بودن گرفتن یه چیرای نامربوطی میگن،نه جهیزیه وظیفست نه لطفه یه کمکه به عروس ودامادی که تازه زندگی مشترک تشکیل دادن و خونه یا ماشین یا طلا هم کمکی ازسمت خاتواده اقاپسره،بالاخره جوونا باید ازیه جایی شروع کنند دیگه،من با شما هم‌نظرم دوست عزیز

پس خانم چی؟؟ هیچی نخره؟ پسر پول خونه بده پول جشن عروسی بده پول ماشین بده پول طلا بده پول جهازم بده ...

من نمیگم دختر چیزی نخره میگم بعدش خانواده شوهر سر کوفت بهش نزنن

و این که ما خرج عروسیو نصف میکنیم هرچیم بخرن پولش تقسیم میشه پس فقط این وسط جهازه ک تقسیم نمیشع و باید خونواده عروس بخرن ک اونم کلی بعدش کمبودهاشو بروش میارن

اگه دوستی نباش،دوستی تو دوری محکم تره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا با خیلی از رسما مخالفم ضمنا من با رسم جهیزیه دادن توسط خانواده عروس مخالف نیستم با مهمونی گرف ...

دقیقا به نظر عروس خانم و خانواده اش بستگی داره چوک اونا زحمت جهزیه رو میکشن ....

من نمیگم دختر چیزی نخره میگم بعدش خانواده شوهر سر کوفت بهش نزنن و این که ما خرج عروسیو نصف میکنیم ه ...

اها شما هزینه جشن رو نصف میکنین ک خوبه

ولی پسر باید خونه و ماشین بخره بهتره جهاز رو نصف نکنین عادلانه نیس

فمینیست هستم
اها شما هزینه جشن رو نصف میکنین ک خوبه ولی پسر باید خونه و ماشین بخره بهتره جهاز رو نصف نکنین عا ...

خب ببین عزیزم پسر اینا رو خودش میخره واسه زندگی خودش اما پدر عروس اینا رو هدیه میده به دخترش

سنگینه خب اونم گناه داره اگه کارگر یا کارمند ساده باشه

بله ما همه ی خرجا نصفن و جهیزیه رو نصف نمیکنن

اها شما هزینه جشن رو نصف میکنین ک خوبه ولی پسر باید خونه و ماشین بخره بهتره جهاز رو نصف نکنین عا ...

بعشدم نمیگم ک همشو دوماد بده یه سری وسیله ها شو تقسیم کنن فقط

شما که گفتین خوشتون نمیاد و تمام.... چه طور خوششون میاد پدر بنده خدا عروس اون هگه تو خرج و زحمت بیوف ...

ببخشید ولی اینی ک می گین اصلن منطقی نی

خو اون جهیزیه داخل منزلی برده می شه ک اقا پسر پولشو داده

نمی شه ک هم خونه هم وسیله خونه ا ی نفر باشه

ترک آرزو کردم... رنجِ هستی آسان شد

آقا فک کنم من تنها کسیم که همه کارو خودم وشوهرم انجام دادیم 😂تنها خونه رو تمیز کردیم از دوماه قبل عروسی تنها رفتیم جهیزیه خریدیم خانوادم پول داده بودن بهم تنهایی چیدیم خونه رو تا روز عروسیم موندیم خونه خودمون واسه عروسی تالارارو خودمون گرفتیم خرید عروس دوماد وآتلیه ولباس عروس همه رو دوتایی بدون حضور هیچکسی انجام دادیم حتی طلاهامو شوهرم تنها خودش دوران نامزدی خریده بود خانوادش خبر نداشتن😁. روز عروسیم که هیشکی باهام آرایشگاه نیومد تنهای تنها بودم خونمونم فقط مامان بابای خودم ومامان بابای شوهرم با یکی از خواهراش اومدن والسلام. 

ما که نه رسم جهاز دیدن میذاریم و هم  اینکه کسی دعوتمون کنه نمیریم 

واقعا موندم یعنی خانواده دختر باید یخچال و فریزر و مواد بهداشتی بخرن واقعا به کجا داریم میریم

همه چی هم بستگی به دختر و پسر داره که عاقل باشن و این مراسمات نگیرن

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

خب ببین عزیزم پسر اینا رو خودش میخره واسه زندگی خودش اما پدر عروس اینا رو هدیه میده به دخترش سنگینه ...

این چه حرفیه

مگه زندگی فقط واسه پسره؟؟

پسر واسه زندگی خودش؟؟

دختر واسه زندگی خودش میبره خب

فمینیست هستم