2777
2789
عنوان

چه کنم با این مادرشوهر😒

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 67 پست
عزیزم توقع کنن حتما که نباید به توقعشون پاسخ بدی اصلا دلیلی نداره برادر شوهرت بیاد خونه بابات چند رو ...

چکار کنم خودشون ساک میبندن. ب شوهرمم اعتراض کنم میگه خودشون باید عقلشون برسه نیان

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
یه جورایی دوست نداره بریم. امروز میگفت یه سر بریم خونه مادربزرگم؟ گفتم اگه قرار باشه جایی بریم خونه ...

نمیدونم چرا مردا اینجورین 

شوهر منم میگ با خودم فقط بریم خونه بابات 

تنها دوسندارم بری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چی مجوز میگیری. اونا برای چی باید با خودت ببری. راه بیوفتید برید بعدا خودش میفهمه. هرکاری کن ...

ای عزیز جان. حتما باید اجازه ایشون صادر بشه. حالا من برم بگم هیچی دیگه. دلم میسوزه اینقدر حق ندارم تو این زندگی دیدن خانوادم برم با دل خوش هر سری زهرمار کرده. یا اونجام گوشش پسرشو پر میکنه چرا زنت رفته زنگ نمیزنه یه حالی بپرسه بابا یه هفته راحتم بزارید آرامش بگیرم. اونجام هستم رسیده نرسیده باید برم اول دیدن پدربزرگ و مادربزرگی همسرم. چون به مامانش بر میخوره

نمیدونم چرا مردا اینجورین  شوهر منم میگ با خودم فقط بریم خونه بابات  تنها دوسندارم بری

واقعا. اینقدر دلم تنگه خونه و محله مون شده که بعضی وقتا گریه میکنم.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

اصلا نمیگفتی منکه جایی میرم دیگه نمیگم از بس سرخر میشن برا آدم 

والا بعد کلی غر زدن یه ساعت شوهرم منو برد بیرون کلی تیکه بارمون کرد که رفتید بیرون به ما نگفتی نمیتونستی  می‌رفتید یه خبر می‌دادید می‌ترسیدید ما بیایم باهاتون. الان 6سال تو شهر همسرم هستم 6تا جای تفریحی هم نرفتم باهاش. 

چکار کنم خودشون ساک میبندن. ب شوهرمم اعتراض کنم میگه خودشون باید عقلشون برسه نیان

خب وقتی خودشون عقلشون نمیرسه یکی باید بگه دیگه  اول همسرت بگه اگه نگفت یا نشد بعد خودت البته خیلی جدی و محکم بگو

من 6 ماه خونه مامانم نرفتم میدونم ک اگه بخام برم خانواده شوهرم توقع دارن تعارفشون کنم ک بیان چندبار ...

واقعا چرا درک ندارن. انگار فقط پسراشون خانواده دارن ما خانواده نداریم نیاز نداریم دیدن خانواده بریم

خب وقتی خودشون عقلشون نمیرسه یکی باید بگه دیگه  اول همسرت بگه اگه نگفت یا نشد بعد خودت البته خی ...

اینقد گفتم ولی نمیدونم چرا درک نمیکنن مثلا ما میخایم بریم پدرشوهرم ب دخترش ميگه اگه حوصله سر رفته با داداشت برو شهر زن داداشت. بعد من چی بگم آخه 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
واااای چرا. نمیخوای که بکشی بچه شو. آخه نمیدونم چرا ما رایی که این همه وابسته پسرشون زن میدن پس اشون ...

همون...من اصلا حوصله یکی‌به‌دو کردن باهاش و ندارم...چون خیلی بدجنسه و کوچکترین مخالفتی باهاش کنی بدترین قشقرق‌ها رو راه میندازه... واسه همین هر بار خودم تنها میرم...هر چی هم شوهرم اصرار می‌کنه که منم میام میگم نه باعث اختلاف میشه بمون خونه مامانت....

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...