2777
2789
عنوان

چه کنم با این مادرشوهر😒

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 67 پست
واقعا چرااا

پارسال باردار شدم دکترم میگفت اینطرف اونطرف نرو پله بالا پایین نرو. وسط بارداریم استراحت مطلق شدم دو سه ماه آخرم کرونا اومد همش خونه بودم تا الآن 😭

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اگه نمیگفتم باز یه شر دیگه میشد از دهن شوهرم میشنید میگفت زنت مخفی کرده آزمون منم اومدم جلوتر بگ ...

چه بدتری دوبار جلوشون وایسا بیخیالت بشن

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
چیشده نصفه شبی بیخیال گفته ک گفته تو کارخودت رو بکن خودت ک میدونی مادرشوهرا حرف زیاد میزنن یبار ک ...

آخه به خاطرش با شوهرم قهر کردم. اعصابم بهم ریخته همش سر این ما باهم. بحث داریم. اصلا نمیتونه ببینه پسرش میاد پیش خانواده ما. کلاسه داستان درست میکنه

من 6 ماه خونه مامانم نرفتم میدونم ک اگه بخام برم خانواده شوهرم توقع دارن تعارفشون کنم ک بیان چندبار هم برادرشوهر مجردم اومده باهامون خونه بابام مونده عقل ندارن ک بابا شاید من بعد از چندماه بخام خونه بابام از دلتنگی و دوری حرف بزنم دلم باز بشه 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
آخه به خاطرش با شوهرم قهر کردم. اعصابم بهم ریخته همش سر این ما باهم. بحث داریم. اصلا نمیتونه ببینه پ ...

شوهرتو بکشون سمت خودت

هی بگو من فقط میمونم برات و..

بگو اگ مادرت تورو واقعا دوست داشت و زندگی پسرش براش مهم بود هیچوقت نمیزاشت با این حرفا و کارا زندگی ما تلخ بشه 

به شوهرت بگو .دلیلی نداره بخوای تعارفش کنی .بدون جنگ ودعوا قانع کن شوهرتو که مسافرتتون تلخ نشه

نه دیگه اینجوری نمیشه که به پسرش بر میخوره. میگم آخه هنوز رفتن ما معلوم نیست مرخصی نوشته هنوز تایید نکردن آخه من چی تعارف کنم بیاد. بعدم دیگه اینقدر حق دارم سالی دوبار برم مسافرت با شوهرم اونم شوهرم درک نمیکنه همش نگرانه مامانش ناراحت نشه. بابا منم آدمم حق دارم منم نیاز دارم 4جا تنها برم با همسرم

اها فک کردم شوهرت نمیزاره بری

یه جورایی دوست نداره بریم. امروز میگفت یه سر بریم خونه مادربزرگم؟ گفتم اگه قرار باشه جایی بریم خونه بابامیناس، میگه نه خواهرت با من درگیره با بچه هم سخته!!!

بهونه رو تو رو خدا!

گفتم پس هیچ جا نمیریم.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

برو خدات و شکر کن ...من مادرشوهرم اصلا نمیذاره دو نفره بریم....میگه بچه‌م تو هواپیما و جاده براش خطر ...

واااای چرا. نمیخوای که بکشی بچه شو. آخه نمیدونم چرا ما رایی که این همه وابسته پسرشون زن میدن پس اشونو خب نگه دار ور دل خودت 

آخه به خاطرش با شوهرم قهر کردم. اعصابم بهم ریخته همش سر این ما باهم. بحث داریم. اصلا نمیتونه ببینه پ ...

من موندم چرا اینا که طاقت دوری بچه هاشون رو ندارن براشون زن میگیرن🤦🏼‍♀️

مادرشوهر من بعد از ازدواج ما، تشک همسرم رو پهن میکرده

میگفت دلم نمیاد پهن نکنم شبا جاشو🙄

بعد نمیدونی چ با سوز و گداز میگفت جوری که شوهرم اشک تو چشاش جمع میشد

دو سه بار که شوهرم از دلتنگی مامانش گفت خیلی جدی بهش گفتم

خب شبا برو خونتون بخواب تا انقد مامانت اذیت نشه

دیگه بار آخرش بود که جلوی من از اینکار مامانش گفت، شایدهم دیگه مامانش بس کرده بوده🤷‍♀️

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
من 6 ماه خونه مامانم نرفتم میدونم ک اگه بخام برم خانواده شوهرم توقع دارن تعارفشون کنم ک بیان چندبار ...

عزیزم توقع کنن حتما که نباید به توقعشون پاسخ بدی اصلا دلیلی نداره برادر شوهرت بیاد خونه بابات چند روز بمونه فاصله رو رعایت کن تا حرمت‌ها حفظ بشه اعصاب خودتم اروم باشه 

نه دیگه اینجوری نمیشه که به پسرش بر میخوره. میگم آخه هنوز رفتن ما معلوم نیست مرخصی نوشته هنوز تایید ...

ببین بخدا بدون دعوا به شوهرت بکو نمیشه هر بار بخوای بری جنگ اعصاب داشته باشی اون چقدر پرو تشریف داره که میخواد بیادومنتظر تعارفه

🙊🙊🙊🙈🙈👀