2777
2789
عنوان

چه کنم با این مادرشوهر😒

500 بازدید | 67 پست

ما قراره بعد 4ماه بریم شهر مامانم اینا. طبق معمول غمم گرفته بود چون میدونستم بفهمه مادرشوهر باز یه شر میشه.... 

شوهرم شب کار بود اون شب من خونشون بودم زنگ زده بود بهم گفت که مرخصی گرفته آخر هفته بریم. منم گفتم به مادرشوهرم. حالا امشب به شوهرم پیام داده زنت تازه دیشب به من گفته میخوایید برید از من مخفی میکنید. آقا هم میگه چرا تعارف نکردی مامانمم بیاد باهامون. 

آخه انصافه من بعد چندین ماه بخوام برم دیدن خانواده م آونگ اینجوری زهرمار کنه.... 😔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیشده نصفه شبی

بیخیال گفته ک گفته تو کارخودت رو بکن

خودت ک میدونی مادرشوهرا حرف زیاد میزنن یبار ک بری خونش بهش لبخند بزنی یادش میره

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣

من یه ساله نتونستم برم خونه پدر مادرم چی بگم؟! 😢

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

ما هیچ جا تنها نباید بریم وگرنه جنگ جهانی میشه. همسرمنم خیلی وابسته به مادرش خونه هامونم یه کوچه فاصله اس. هر یه شب باید بریم خونشون ََسر بزنیم اگه نریم بر میخوره بهشون چرا نمی‌آید. 

برو خدات و شکر کن ...من مادرشوهرم اصلا نمیذاره دو نفره بریم....میگه بچه‌م تو هواپیما و جاده براش خطر داره...هر بار من تنهایی میرم ...

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...