2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی هست ملت باید آگاه بشن واکسن گارداسیل بزنن متاسفانه بخاطر فقر فرهنگی گارد گرفتن در مقابل این واکسن همه باید گارداسیل رو بزنن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

شناخته‌شده‌ترین راه انتقالش رابطه جنسی و لمس محل آلوده‌ست که اونم بیشتر حالت جنسی داره. از استخر و لیزر واین چیزا منتقل نمیشه و این قضیه اثبات‌شده ست. 

درصد کمی احتمال ابتلا از طریق خون، مثلا زخم باز وجود داره. ممکنه از طریق ابزار بهداشتی آلوده هم منتقل بشه که اونم احتمالش پایینه. اصلش همونه که اول گفتم.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خدا شاهده من خیانت نکردم اما یه مدت استخر زیاد میرفتم ازونجا گرفتم دکترم گفت سیستم ایمنی بدنت ضعیفه شاید ده نفر باشن نگیرن اما شما بخاطر سیستم ایمنیت بگیری

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

نه گلم.قبلا هم خیلیا داشتن ولی چون اون موقع هنوز نمیدونستن یکی از دلایل سرطان دهانه ی رحم میتونه باشه زیاد در موردش نگرانی وجود نداشت

همین الانشم خیلی از دکترها قبول ندارن که باعث سرطان میشه و میگن یه چیز عادیه

هرچی هست ملت باید آگاه بشن واکسن گارداسیل بزنن متاسفانه بخاطر فقر فرهنگی گارد گرفتن در مقابل این واک ...

دقیقا. سن طلایی گارداسیل ۱۱ تا ۲۶ سالگیه که بیشترین تاثیر و مقاومت رو داره برای بدن. ولی به خاطر گاردی که هست و قیمت بالاش خیلی کم میرن سمتش.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

دقیقا. سن طلایی گارداسیل ۱۱ تا ۲۶ سالگیه که بیشترین تاثیر و مقاومت رو داره برای بدن. ولی به خاطر گار ...

کشورهای دیگ جز برنامه واکسیناسیون هست ایرانم باید انجام بده وضع خرابه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
کشورهای دیگ جز برنامه واکسیناسیون هست ایرانم باید انجام بده وضع خرابه

آره موج اچ‌پی‌وی جهان رو داره می‌بلعه. قضیه همگانیه ولی خیلی جاها دارن برای کنترلش تلاش می‌کنن. تو ایران همه تو فاز انکار هستن به جای ایجاد راهکار.

هرچی هست ملت باید آگاه بشن واکسن گارداسیل بزنن متاسفانه بخاطر فقر فرهنگی گارد گرفتن در مقابل این واک ...

البته واکسن گارداسیل عوارض خطرناکی داره بهترین راه متعهد بودن به نظام خانواده است البته روابط دوست دختری وپسری خیلی باعث سرایت زگیل تناسلی شده است. 

خدا شاهده من خیانت نکردم اما یه مدت استخر زیاد میرفتم ازونجا گرفتم دکترم گفت سیستم ایمنی بدنت ضعیفه ...

منم

من رابطه نداشتم و گرفتم 

و فکر میکنم بخاطر وسیله الوده که بخودم زدم بود ، بهداشتی رعایت نکردم متأسفانه 

یا حسین،  خدایا شکرت،  شکرت نعمت نعمتت افزون کند