2777
2789
عنوان

وقتی تاپیک عروسی میبینم گریم میگیره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 40 پست
من ۱۷سالم بود میرفتم دوچرخه سواری با پسرا همسایه مسابقه میدادم شوهرنمیدونستم چیه 😂😂😂😂😂شب عروسیم ...

۱۷ سالشه همش 

غصه هم میخوره؟

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.
سنت کم نیس ولی برای ازدواجت زوده یه دو سه سال دیگ تحمل کن ک هم اون پسره یه کم زندگیش جمعو جور بشه هم ...

منم همینومیگم ولی اون پسر میگه من چجوری صبرکنم وقتی ندونم جواب بابات چیه.میگه تو الان ب بابات بگو بیاد مارو ببینه نظرش اگه مثبت بود باشه هروقت ک اون اجازه داد ازدواج میکنیم

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۷ سالشه همش  غصه هم میخوره؟

گلم از ۱۳ ساله ها رسیدین به ۱۷ ساله ها ۱۷ ساللله شه ها 😐😐😐😐🔨

جوری باهاش حرف میزنی انگار بچه دبستانیه خودتم این دوره رو گذروندی یادت نره🔨🔨🔨🔨🔨😑

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
بابای با شعور و فهمیده ای داری قدرشو بدون از نوجوونی و جوونیت تو خونه ی پدرت لذت ببر موقعیتای بهتر ...

دقیقا اونم تو مملکتی که دختر و اضافی میدونند و میخوان زودی شوهرش بدن 

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
عزیزدلم انشالله که درست میشه ولی حس نمیکنی یکم زوده؟ بذار فعلا درستو بخونی اون اقا هم خودشو جمع و ج ...

میدونم بخدامنم همینومیگم ولی من فقط ازبابام میخام یبار این پسر و خانوادش روببینه نظرشوبگه ک اوناهم بلاتکلیف نباشن بعدن هروقت اجازه داد ازدواج میکنیم

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔

عزیز دلم اگه اون اقا واقعا دوست داره صبر میکنه برات

بزار حداقل به نوزده بیست برسی بعد ازدواج من الان سنت خیلی کمه

تا دوسال دطگه ممکنه خیلی از معیارات عوض شن

پس به اون اقا بگو صبر کنه فعلن

و اینم در نظر بگیر ده سال سنی اختلاف زیادی هست

!! It's me

گلم از ۱۳ ساله ها رسیدین به ۱۷ ساله ها ۱۷ ساللله شه ها 😐😐😐😐🔨 جوری باهاش حرف میزنی انگار بچه دب ...

انتخابش غلطه وگرنه کیه که جوونی خودشو فراموش کرده باشه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.