2777
2789
عنوان

وقتی تاپیک عروسی میبینم گریم میگیره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 40 پست
یکی از دوستام شرایط تورو تقریبا داشت خودش با مادرش حرف زد راضیش کرد مادرشم با پدرش بعدشم پسره رفت با ...

هعی چقد دلت خوشه دوستم😞

بابام خییییلی غیرمنطقیه هیشکی جرعت نداره باهاش حرف بزنه اونم مامان بدبخت من ک بابام ب هیچکدوم از خرفاش محل نمیزاره

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان اینقدر نگید سنش کمه

چون واقعا زمانه فرق کرده زمان ما دختر ۱۷ ساله چیزی نمیدونست اما الان دختر ۱۷ ساله اندازه زن ۳۰ ساله میدونه 

بعد نیازا فرق کرد افکار فرق کرده

فقط دوست عزیز بنطر من شما اصلن پیش قدم نشو به این اقا پسر بگو خودش خانوادشو بفرسته و اصلنم بیان نکن که باهم دوست هستید

هیچ وقت بخاطر هیچ پسری روی پدر و مادرت واینستا چون ازش نداره

اگه بهتو میخاد خودش بیاد راصی کنه تو خودتو ننداز وسط بگو من ی دخترم و درست نیست بخام اینکارو کنم

اگرم گفت تو اگه عاشقمی ی حرکتی کن بگو تو تلاشتو بکن بیا با خانوادم حرف بزن خودتو با پدرم حرف بزنم 

منم زمان مناسب مبگم 

اما خودت اول پیش قدم نشو 

پسر ۲۷ سال پیر خرفته؟

همه‌چی میگن ک منو اذیت کنن نمیدونم چرا اینطوری مسخرم میکنن😔

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔
همه‌چی میگن ک منو اذیت کنن نمیدونم چرا اینطوری مسخرم میکنن😔

محل نده بابا مردم حرف زیاد میزنن 

اگه واقعاااااا عاشقشی پاش وایسا براش بجنگ

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍 به عشقم رسیدم خدایا شکرت😍😍
دوستان اینقدر نگید سنش کمه چون واقعا زمانه فرق کرده زمان ما دختر ۱۷ ساله چیزی نمیدونست اما الان دخت ...

خب اگه بهش نگم نمیشه ک

ما با اون اقا توی یک استان هستیم ولی توی ۲تاشهر مختلف

فاصلمون هم ۱ساعته

ببین سعی کن زمان بخری تو اصلا عجله نکن 

تقریبا شرایط مشابه تو رو داشتم و دارم ۱۳ سالگی عاشقش شدم تا الان که نزدیک ۲۲ سالمه اصلا نمیتونم عقاید و اخلاق و رفتاره اون زمانم و با الان مقایسه کنم 

اجازه بده زمان بگذره ببینم طرفت میتونه برات یه زندگی خوب بسازه؟ ببینم خودت چقدر میتونی این شرایط و تحمل کنی ؟ 

میدونم سخته چون دردش و کشیدم ولی خواهش میکنم ۲-۳ سال دیگه صبر کن رابطه ت و ادامه بده ببینم اصلا عشق هست یا چی ؟ اصلا ادامه پیدا میکنه یا ...

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
میدونم بخدامنم همینومیگم ولی من فقط ازبابام میخام یبار این پسر و خانوادش روببینه نظرشوبگه ک اوناهم ب ...

بنظر من پدرت منطقیه تو الان احساساتی شدی 

بذار بگذره اگه بخوادت اجازه میده یکم سنت بالاتر بره 

نمیشه رو همدیگه اسم بذارین شاید معیاراتون سال دیگه تغیبر کرد حالا اون اقا پسر نه تو 100 در 100 معیارت عوض میشه 

یادمه وقتی من 18 سالم عاشق پسرای جلف و سبک که تا نوک دماغشونو فقط میدیدن میشدم 

الان که 22 سالمه خندم میگیره از طرز فکر اون زمان