2777
2789

خانوما من قبلا گفته بودم ک با اقایی هستم ک ۱۰سال ازمن بزرگتره و ما خیلی همو دوس داریم و من ۱۷سالمه

خواهشا نگین ک سنت کمه و فلان

من و این اقا واقعا عاشق همیم ایشون سربازه و فوق دیپلم برق داره قراره بعدسربازیش بره سرکار و یه مقدارم پول داره ک میخاد ماشین بخره

ولی میترسم ب بابام بگم

بابام خیلی روی سن حساسه حتی فکرنکنم حاضریشه بشینه با این اقا و خانوادش ۴کلام حرف بزنه ببینه چجور آدمایین

خانوادش خیلی گلن بخدا منوخیلی دوس دارن

مامانمم هیچوقت منو جدی نمیگیره هروقت برام خواستگار اومد و بهش گفتم زود بحثوعوض کرد یا بهم خندید😔😞

خواهش میکنم ارومم کنین بگین چجوری پدرموراضی کنم اگه هم میخاین منصرفم کنین توروخدا چیزی نگین تو تاپیک حالم خیلی بده بخدا😞

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنت کم نیس ولی برای ازدواجت زوده یه دو سه سال دیگ تحمل کن ک هم اون پسره یه کم زندگیش جمعو جور بشه هم شما یکم بالغ تر بشی ببینی از زندگی چی میخوای اگ بازم همینو خواستی وقتی شرایط پسره بهتر شده باشه خانوادشم به قول خودت گل باشن پدرت راضی میشه اما الان چیز چشمگیری وجود نداره ک پدرتو راضی کنه

مارو دور ننداز  
 مگه بابات میخواد که چند سالش باشه 

بابام بامن مشکل داره ک سنم کمه

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔
با ۱۷ سال سن تاپیک عروسی میبینی ؟ گریتم میگیره؟؟؟

من ۱۷سالم بود میرفتم دوچرخه سواری با پسرا همسایه مسابقه میدادم شوهرنمیدونستم چیه 😂😂😂😂😂شب عروسیم جن زده شده بودم🙈🙈😂😂😂😂😆😆😆😆

خدایا خودت کمکم کن یاارحم الراحمین❤❤

عزیزم عشق چیز عجیب غریبی. وقتی ادم عاشق بشه کلا هوش از سرش میپره ولی هر عشقی یه  اوجی داره و کم کم فروکش می کنه من خودم اگر به گذشته برمیگشتم  از این موقعیت  نارضایتی خانواده استفاده میکردم و  یه دو سه سال بیشتر صبر میکردم زمان خیلی چیزها رو عوض میکنه حتی شدیدترین عشقا رو

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍