2777
2789
عنوان

۸ روز تاخیر در پریود بیبی چک منفی😣

| مشاهده متن کامل بحث + 19939 بازدید | 73 پست
بچه ها مگه برای بی بی چک زدن ساعت خاصی داره؟هروقت از روز بخوایم ننیشه؟؟

معمولا ک میگن اول صب بهتره چون ادرار غلیظ تره

زندگی ینی صدای نفسای پسرم و دیگر هیچ 😘😘😘😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم حتمااسمتم بگوگلی تاقشنگ دعات کنم😁ایشالاکه همین ماه باردارمیشی

فکر کنم همه منو بشناسن اینقدر که التماس دعا دارم... فرزانه هستم... یه منتظر دل شکسته. 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
ببین من تا بیست روز تست ادرارم منفی میشد بعد ک از دادم مثبت شد ممکن دیر معلوم شه

سلام عزیزم.میخواستم بپرسم تو این مدت بیست روز تاخیر نزدیکی نداشتین که اون موقع گرفته باشه و به خاطر همین بیبی چک دیر نشون داده.و این که وقتی ازمایش دادین بتا چند بود؟

سلام عزیزم.میخواستم بپرسم تو این مدت بیست روز تاخیر نزدیکی نداشتین که اون موقع گرفته باشه و به خاطر ...

سلام گلم
دقیق یادم‌نیست ولی نزدیکی نداشتیم

چون دکتر گفت در طول اون مدت تخمک گذاریت رابطه داشته باشی بهتر جواب میده و من چون فکر میکردم قرار ک پریود بشم رابطه برقرار نمیکردم و از موعدم ۱۰روز گذشت تست دادم ومنفی شد ودیگه ازمایش ندادم و ۲۰روز ک از موعدم گذشت رفتم ازمایش دادم تا مطمئن شم ک دیدم باردارم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
سلام گلم دقیق یادم‌نیست ولی نزدیکی نداشتیم چون دکتر گفت در طول اون مدت تخمک گذاریت رابطه داشته باشی ...

منم ده روز که گذشته یعنی شنبه بیبی چک منفی بود. دیگه گفتم حتما میشم.الان دو شنبه است ولی هنوز نشدم. نمیدونم چی میشه؟ اخه پریود من کاملا منظمه اگه شده باشه دیگه باید ده روز بعد از تاخیر نشون میداد.از ۲۰ پریود به این ور هم اصلا نزدیکی نداشتم که بگم لقاح دیر بوده. شما پریودات منظم بود عزیز؟

منم ده روز که گذشته یعنی شنبه بیبی چک منفی بود. دیگه گفتم حتما میشم.الان دو شنبه است ولی هنوز نشدم. ...

من دقیقا از ماهی ک اقدام کردم پریودام نامنظم شد

بعد یبار بی بی چکم مثبت شد و رفتم دکتر گفت منفیه و ازمایش دادم منفی شد بعد بار دوم باز بی بی چکم مثبت شد و رفتم دکتر گفت نه بازم منفی و چون دفعه قبلم اینجور شده بودم دیگه ازمایش ندادم تا اینکه ۲۰روز گذشت و برای اطمینان ازمایش دادم و مثبت شد

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
من دقیقا از ماهی ک اقدام کردم پریودام نامنظم شد بعد یبار بی بی چکم مثبت شد و رفتم دکتر گفت منفیه و ...

پی بیبی چک مثبت شده بود واسه شما.اخه نوشته بودی بعد از ده روز منفی شده بود