2777
2789
عنوان

۸ روز تاخیر در پریود بیبی چک منفی😣

| مشاهده متن کامل بحث + 19956 بازدید | 73 پست
پس امیدی نیست؟؟؟

امیدت به خدا باشه

چند روز دیگه یکی دیگه رو امتحان کن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دقیقا عین من البته من تهوع هم دارم که بخاطر متفورمین هست

نه من تهوع ندارم سینه هام فقط دوروزخیلی کم وقتی دست میزنم دردمیکنه ولی خودم میگم باردارنیستم چون علایم حاملگی ندارم فقط پریودی

💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

14روزبدآمپول

عزیرم من هر دو باری که امپول زدم فکر کنم همون روز تزریق تخمک گذاری انجام شده چون دقیقا 14 روز بعدش پریود شدم. 

احتمالا شما اگه یکی دو روز دیگه پریود نشی بارداری. 

چون اثر امپول 8 تا 10 روز میمونه و ممکنه کاذب باشه. بعد از دو هفته قطعا بارداری. الهی که باشی بحق صادق آل محمد علیه السلام. 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
پس امیدی نیست؟؟؟

چرا اینجا من تاپیک کسی رو خوندم که بعد از یک ساعت شوهرش رفت دستشویی گفت بی بی چک که مثبته. خودش میگفت فکر کنم اولین کسی باشم که شوهر به خانومش خبر بارداریشو میده. چند روز بعد دوباره تست داد باردار بود. الهی که تو هم همین طور باشه. 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
ممنون عزیزم ایشالاخدانوردلت وروشن کن بحق خانوم فاطمه زهرا

دعا میکنم باردار باشی بهم خبرشو بده. فقط ازمایش مثبتتو دیدی همون لحظه برام دعا کن خدا به حق شادی تو منم شاد کنه. من هیچ وقت به مرحله بی بی چک نرسیدم یکبار تو عمرم فقط ده روز عقب افتاد اما باردار نبودم. هر ماه سر موقع پریود میشم. اگه یه ماه نشم باورم نمیشه... 

خخخخخخ چه خوب امروزمیرم بیبی بخرم فردابزنم دعاکن مثبت باشه🙏

خدا هیچ بانوی منتظری رو ناامید نکنه. امروز به امام صادق علیه السلام متوسل شو... منم برات سوره یس میخونم هدیه میکنم به امام صادق جانمون. الهی که مامان  و عاقبت به خیر بشی. 

قرص کلومین بخور برای بارداری

اخه بدون دستور پزشک ک نمیتونم ایشالا ک این ماه باشم ولی اگه نشد ب دکتر میگم ببینم نیاز میدونه استفاده کنم یا ن

زندگی ینی صدای نفسای پسرم و دیگر هیچ 😘😘😘😍😍😍
اخه بدون دستور پزشک ک نمیتونم ایشالا ک این ماه باشم ولی اگه نشد ب دکتر میگم ببینم نیاز میدونه استفاد ...

اصن دکتر تجویز نکنه نمیدن 

بری دکتر برات مینویسه

تو نخ ما نباش گره میخوری