2777
2789
عنوان

۸ روز تاخیر در پریود بیبی چک منفی😣

| مشاهده متن کامل بحث + 19928 بازدید | 73 پست
پی بیبی چک مثبت شده بود واسه شما.اخه نوشته بودی بعد از ده روز منفی شده بود

تست ادرارم منفی شد

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم تکلیف من چه خواهد شد ولی برام دعا کن مال منم مثبت بشه.خیلی وقته منتظرم

الهی ک ب حق این روزای عزیز خدا دامن همه ی منتظرارو سبز کنه و اول تورو

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

سلام به همه من ۲۵ ام موعد پریودم بوده با امروز ۶ روز تاخیر

۲۲ ام فقط یبار یه لک‌بینی قهوه ای داشتم و دیگه هیچی از اونروز پا درد و کمر درد رو دارم و دلم هم گاهی درد میگیره و ول میکنه و همش حس میکنم پریود شدم نگاه میکنم فقط ترشح بی رنگ ژله ای دارم 

سه روز پیش بیبی چک گذاشتم منفی بوده 

امشبم یدونه گذاشتم فک کنم ادرارم رقیق بود چون حتی خط منفیش هم کمرنگ بود 😂😂

امکان بارداری هست؟ 

یا

بیخیال شم آیا؟؟؟

سلام به همه من ۲۵ ام موعد پریودم بوده با امروز ۶ روز تاخیر ۲۲ ام فقط یبار یه لک‌بینی قهوه ای داشتم ...

پریود میشی

زندگی ینی صدای نفسای پسرم و دیگر هیچ 😘😘😘😍😍😍
فکر کنم همه منو بشناسن اینقدر که التماس دعا دارم... فرزانه هستم... یه منتظر دل شکسته.

سلام عزیزم میدونم خیلی وقته از پستت گذشته خواستم بدونم حاجت روا شدی خدا بهت هدیه ات و داد؟ اگه دوسداشتی جواب بده کامنتتو دیدم دلم گرفت خواستم خوشحال بشم