2777
2789
امشب تو بفرماییدشام اقائه خوب حرفی زد..گفت مشکل ایران مردمش هستن الان که فکرمیکنم میبینم دقیقا درست ...

مردم تا زور بالا سرشون نباشه نمیشینن تو خونه🤦🤦

بالاخره منم دارم مامان میشم🥰🥰
من شاید نفرستمش مدرسه .

توروخدا نفرستین مدرسه تاوقتی این درد بی درمان هست.جون بچه سلامتی بچه واجب تر از هرجیزیه...یک سال عقب بیوفتع خیلی بهتر از اینه که یه عمر برای ادم پشیمونی بیاره دور از جون همه ی بچه ها

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم تا زور بالا سرشون نباشه نمیشینن تو خونه🤦🤦

دقیقا..یعنی حتما باید یه اسلحه ای باشه تا بشینن خونه هاشون که بازم این چیزی که من میبینم اونم کارساز نیست..

یکی نیست بگه اخه لعنتیا یعنی جونتونو از سر راه اوردین دلتون برای خودتون نیسوزه واقعا😡😡😡

امشب تو بفرماییدشام اقائه خوب حرفی زد..گفت مشکل ایران مردمش هستن الان که فکرمیکنم میبینم دقیقا درست ...

ماهاکه بیرون نمیریم ولی شوهرامون پرسنل بیمارستانن چی؟😔 منم شوهرم پرسنله از بیمارستان مبتلا شد منم از همسرم

دیشب یه عالمه گریه کردم. همه همکارای‌همسرم کروناگرفتن رفتن خونه بیمارستان‌ خالی شده از پرسنل مردم دارن با جون خودشون وشوهرای ما و عزیزای‌ما بازی میکنن😔😔دیشب توشهرستان بغلیمون عروسی هزارنفری بوده شلوووغ فیلمشودیدم قلبم تیرکشید انگار نه انگار کرونایی وجودداره... من به عنوان همسره یه کادردرمان حلالشوووون نمیکنم حق الناس درگردنشونه خدا حق من وبچه چهارسالمو ازشون بگیره.. مثلاهمکارهمسرم با ۵ بچه قدونیم قد که یکیشونم نینی هستن کروناگرفته فقط بخاطر سهل انگاری مردم نادانه بیشعوررررررر

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
ماهاکه بیرون نمیریم ولی شوهرامون پرسنل بیمارستانن چی؟😔 منم شوهرم پرسنله از بیمارستان مبتلا شد منم ا ...

عزیزم خدا خیر بده به پرسنل و کلا هرکسی که این روزا جون و زندکیشو گذاشته برای این مردم بیشعور...کلا بحث پرنسل جداست اونا ناخواسته میگیرن من روی صحبتم بااین مردم بیخیالیه که اصلا بویی از انسانیت نبردن و همینجوری ریختن تو خیابونا و خونه های همدیگه...حقشونه که شدیدترین کرونا رو بگیرن تا ببینن چه دردی داره این ویروس لعنتی...عروس عموی منم تو کادر درمانه طفلک کرونا گرفت ماه پیش و قرنطینه کرد خودشو توخونه..از استخوون درد داشت میمرد خودش بالا گریه میکرد بچه های کوجیکش پایین خونه ی مادربزرگشون زار میزدن از دوری مامانشون.بخداکه حق الناس بدی گردنشونه وباید تاوان این سهل انگاریاشونو پس بدن..

ایشالا خدا به خودت وخانوادت و پرسنل ها سلامتی بده💐

عزیزم خدا خیر بده به پرسنل و کلا هرکسی که این روزا جون و زندکیشو گذاشته برای این مردم بیشعور...کلا ب ...

ممنون عزیزم.. وقتی میبینم یه جا تواین شرایط عروسیه تولده یا هرچی کلا اتیش میگیرم حس میکنم به سلامتی و جان شوهره من وهمکاراش دارن تجاوزمیکنن

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
ممنون عزیزم.. وقتی میبینم یه جا تواین شرایط عروسیه تولده یا هرچی کلا اتیش میگیرم حس میکنم به سلامتی ...

دقیقا همینطورم هست گلم...خداشاهده ۵ماهه پا از درخونه بیرون نزاشتیم .در حد انفجار دلم پره از این مردم بی فرهنگ.مردمی که هیچی حالیشون نیست..بارها شبکه خبر گفته تومترو ماسک بزنین دستکش دستتون کنین ولی کو گوش شنوا..دوستم میگفت تومتروها همه تو صورت همدیگه هستن و از ۱۰ نفر ۲نفر ماسک زدن فقط..واقعا نمیدونم یعنی یه اخبار هم نگاه نمیکنن اینا..چیکتر میکنن پس صبح تا شب پلاسن تو خیابونا ول گردی میکنن😡😡🤕😡😡یا تو خونه های همدیگه غیبت اینو اونو میکنن..یا تو تولد میرن پز میدن به هم ..یا توعروسی میخوان چشم همدیگه رو دربیارن ،خدا لعنت کنه فقط 

دقیقا همینطورم هست گلم...خداشاهده ۵ماهه پا از درخونه بیرون نزاشتیم .در حد انفجار دلم پره از این مردم ...

فیلمی که از عروسی دیشب دیدم قلب دردگرفتم

همه خانمها لباسای مد و مجلسی انواع طلاها و میرقصیدن(لباسهاپوشیده بود و باروسری) چون مختلط بود 

ولی چقدمیرقصیدن توصورته هم 

چقد ترقه مینداختن خوراکی میخوردن ارکستر اورده بودن واااای دنیایی بود

انگار کرونا تموم شده اصلا حتی به فکره کروناهم نبودن

😔😔 الهی حقه کادرمان بزنه به کمرشون به حق ابلفضل

فیلمی که از عروسی دیشب دیدم قلب دردگرفتم همه خانمها لباسای مد و مجلسی انواع طلاها و میرقصیدن(لباسها ...

واقعا متاسفم😥😥😥😥

الهی امین🙏

اونوقت ماها باید بشینیم حرص وجوش بخوریم خدایااااااااا اخه انصافت کجاست پس

واقعا متاسفم😥😥😥😥 الهی امین🙏 اونوقت ماها باید بشینیم حرص وجوش بخوریم خدایااااااااا اخه انصافت ...

😔😔

اموزش پرورش  رفتمو گفتم کلاس اول نمیفرستم ‌..چه بساطیه اخه...پس کی راحت میشیم...دلم میخارراحت م ...

آخ دست رو دلم نذار که خونه☹

منم رفتم آموزش و پرورش سوال کردم ولی گفتن نه نمیشه و بااید ثبت نام بشه وگرنه سالِ بعد ثبت نامش نمیکنیم و این حرفها☹