2777
2789
دقیقا همینطورم هست گلم...خداشاهده ۵ماهه پا از درخونه بیرون نزاشتیم .در حد انفجار دلم پره از این مردم ...

به خدا من هم خسته شدم 

عزیزم صدا و سیما از اول کرونا رو بیخطر جلوه داد 

امار ابتلا و فوتی ها هم که درست نبود 

مردم هم که سالهاست کارشون شدهچشم و هم چشمی 

خدایی هفته پیش ساعت دوازده شب دو بار بچه ها رو بردم پارک از برگ درختها شوکه شدم 

مگه میشه این همه مدت خونه موند به خاطر هممون بعد یه عده بیخیال عروسی بگیرن و تولد و مهمون بازی ؟

اخه این انصافه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
به خدا من هم خسته شدم  عزیزم صدا و سیما از اول کرونا رو بیخطر جلوه داد  امار ابتلا و فوت ...

نه والا انصاف تیست..متاسفانه ما رعایتم بکنیم بخاطر یه عده ی زیادی شل مغز هیچی فایده ای نداره رعایت کردنامون..من امروزتوسایت شنیدم میگفتم واکسنش هیچ وقت ننیاد چون داره همش تغییر ماهیت میده کرونا...فکرکتن اخرش کل مردم جهان چه اونایی که رعایت کردن چه نه.همه میگیریم و هرکی عمرش به این دنیا باشه سالم میاد بیرون از این دوره.ولی خدامیدونه واقعا معلوم نیست چی قراره بشه.بخدا راصی بودم همون ۲ماه میش شهاب سنگ میخورد به زمین ونابودمون میکرد.بهتر از این همه استرسه😔😔😔

یعنی واقعا میبینی چجوری شده به مرگ راضی شدم دیگه

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا انصاف تیست..متاسفانه ما رعایتم بکنیم بخاطر یه عده ی زیادی شل مغز هیچی فایده ای نداره رعایت ک ...

نه عزیزم ویروس نه جهش پیدا کرده نه تغییر کرده اینو دیشب سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده 

پیج دکتر شادی رو بخون و با خیال راحت مطمئن باش واکسنش امسال میاد حالا این هم فرصتیه برای زندگی کردنمون چیکار کنیم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
امسال پیش دبستانی میفرستیش!!!؟؟؟

پیش ثبت نام میکنن ولی خاهرشوهرم تو مشهد مربی پیش دبستانیه من خودم تهرانم بهم گعت ثبت نتم نکن پولو فقط ازت میگیرن....میگه تا واکسنش نیومده همین بساطه.مجازی و فلان....میگه تو تابستون بچهلیی که نرفتن پیش یه دوره امادگی واسشون میزارن..

پیش ثبت نام میکنن ولی خاهرشوهرم تو مشهد مربی پیش دبستانیه من خودم تهرانم بهم گعت ثبت نتم نکن پولو فق ...

آررره راست میگی

این همه پولِ ثبت نام و لباس و لوازم تحریر و ..... بخری بعدش بچه نره واقعا بده!!!!

منم تو این فکر بودم که پیش دبستانی اجباری نیست امسال نفرستمش!!!

ولی بعضیا بهم میگن اشتباه میکنی و این حرفا☹