2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 99 پست
تاپیکاتو خوندم وقتی پسره فهمیده که از خریدات راضی نیستی و دوباره برات خرید کرده و به مادرشم گفته بقی ...

نه سر پوشش هم گیر داده کلا داره لج میکنه باهام 

خب زنگ بزنه احوال بگیره ولی از الان تیکه انداختن؟

چرا میدونه من کاملا برای همشون توضیح دادم که یک ماه عقد بودم و جدا شدم 

فکر می‌کنم مادره دوست نداره که من جدا شدم و میخواد بهم بزنه 

وگرنه کسی که یه عروسو دوست داره اولش خوب رفتار میکنه حداقا 

خب لازم نیس حتما با همه نامزد شی و‌بهم‌بزنی سه چهار ماه با طرف دوست باش زیر نظر خانواده ها شماها چرا ...

عزمزم ما اصلا عقد نیستیم تازه دو ماه دیگه هست نیمه دی ماهه میخواستیم عقد کنیم 

من حالا میگم نامزد چون انگشتری خودشون برام آوردن که مثلا یعنی جدیه وگرنه هیچ چیز دیگه ای نبوده.مشاوره رفتیم و داریم آشنا میشیم و تازه بله برون و نامزدی رسمی هم یک ماه دیگه بوده اویل آذر.هنوز اعلام هم نکرده بودیم که ما نامزدیم😂😂😂🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتم یه روزی مادر شوهر میشی ها یا احتمالا مادرت ،مادر شوهر یه نفر هست ها

گفت مادرشوهر فضول نگفت همه مادرشوهرا . ما هم مادرشوهر داریم و فقط چون فضول نیست عین مادرم دوسش دارم . فضولی مادرشوهر و همه ادما رو از چشم میندازه 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

احسنت به پدرت که با وجود اینکه دومین نامزدیته بازم مثل شیییییر پشتته . گوش به حرف بابات بکن که خوشبخت بشی . کار خوبی میکنی 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

احسنت به پدرت که با وجود اینکه دومین نامزدیته بازم مثل شیییییر پشتته . گوش به حرف بابات بکن که خوشبخ ...

خداروشکر هنوز بله برون هم نگرفتیم و نامزدی رو اعلام نکردیم. 

همون تو مرحله آشنایی تموم بشه خیلی بهتره تا بعدن که کار از کار گذشته