2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم

اقوام ما که پزشکن میگن توی بیمارستانی که مخصوص بچه هاست مرتب بچه هایی بستری میشن که کرونا دارن 

یکیشون پدرش راننده اسنپ یوده

یکیشون مهمانی رفته وخیلیا دیگه

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
عزیزم. پس چرا میگن نمیگیرن بچه ها

دخترمن۱۰ماهشه گرفت و خوب شد.۳کیلو کم کرد.بیمارستان دکتر شیخ مشهد بچه ها بسترین.حرفشونو باور نکن

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
عزیزم. پس چرا میگن نمیگیرن بچه ها

بچه های فامیل همسرم گرفته بودند خفیف بود اما اگه بچه سابقه بیماری داشته باشه خیلی دیگه خطرناکه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

اکثرادمهایی که گرفتن بچه هاشون مبتلا نشدن نگران نباش

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

امشب تو بفرماییدشام اقائه خوب حرفی زد..گفت مشکل ایران مردمش هستن الان که فکرمیکنم میبینم دقیقا درست گفته...این همه دارن زیرنویس میکنن ماسک بزنین ،غیرضروری بیرون نرین،دستکش استفاده کنین،این همه دترن میگن موج جدیدش خگنزدیکه وبدجوری خطرماگه ولی کو گوش شنوا..

مردم ما نمیتونن ۱ ماه قرنطینه کنن خودشونو.حتما باید تو خیابون وبازار پلاس باشن اونوقت ماها تاوانشو باید پس بدیم تو قرنطینه..

یعنی واقعا بی فرهنگ بودنشونو خوب نشون دادن ملت.ملت ایران بلانسبت اونایی که رعایت میکنن واقعا یه ملت بی فرهنگن که هرچی سرشون بیاد حقشونه..کورن نمیبینن روزی ۲ ۳ هزار نفر دارن مبتلا میشن روزی ۱۰۰ نفر به بالا دارن فوت میشن ...بابا بخدا دورهمی عروسی گردش مسافرت شمال وهزارتا کوفت وزهر مار دیگه فرار نمیکنن همیشه هستن این سلامتیه که  مهمه الان ،نه برای جون خودشون ارزش قائلن نه برای کسای دیگه😡😡😡😡😡😡😭😭😭😭😭😭😭😭

دیگه کم اوردم از این ملت بیشعور

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤