2777
2789
خداییش مسخره بازیه.به تظرم همون کلاس اول سنجش بشن بهتره که

چیز خاسی یاد نمیگیرن که . من الان دخترم شعر بلده قرآن بلده اسم خودشو منو باباشو مینویسه شمارش بلده ساعت بلده نمیدونم بفرستم چیزی بیشتری یاد میگیره یا نه 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه

صلاح مملکت خویش خسروان دانند

فکر نکن اگه نفرستیش عقب میوفته

اندازه یه کتاب کار کودکان چیز یاد میدن دیگه

بعدا اواسط سال میفهمی

به هر حال نظر شخصیم بود هر جور میدونی

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیز خاسی یاد نمیگیرن که . من الان دخترم شعر بلده قرآن بلده اسم خودشو منو باباشو مینویسه شمارش بلده س ...

ماشالله .نه بابا بچه خواهرشوهرم و جاریم.سه سال پیش رفتن والا پرسیدم چیز خاصی یاد نداده بودن.خودشونم میگفتن الکی فرستادیم

ماشالله .نه بابا بچه خواهرشوهرم و جاریم.سه سال پیش رفتن والا پرسیدم چیز خاصی یاد نداده بودن.خودشونم ...

میشه بگین بچتون متولد چ سالیه؟،من دخترم فروردین ۹۴ میگن باید حتما بره پیش ۲

قوی باش٫نترس٫کمترحرف بزن بیشتر فکرکن🧚‍♀️❤️🦋
صلاح مملکت خویش خسروان دانند فکر نکن اگه نفرستیش عقب میوفته اندازه یه کتاب کار کودکان چیز یاد میدن ...

اخه میگن اجباریه ک؟؟؟؟😒😒😒

قوی باش٫نترس٫کمترحرف بزن بیشتر فکرکن🧚‍♀️❤️🦋
شما بچه داری عزیزم؟نفرستادی؟

من دخترم امسال کلاس اولی بود

پارسال پیش بود

باور کن پیش دبستانی رو میگفتم اگه یه روز نره عقب میوفته از بچه های دیگه😅بعدا فهمیدم سخت در اشتباه بودم..

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!!