2777
2789
عنوان

مامانهای باردار بیاید خارش

106 بازدید | 15 پست

معذرت می‌خوام لبه های تناسلی قرمز شده و خارش داره زنگ زدم دکترم گفت پماد ان ان بزن کسی تجربه داره؟

واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستید ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیکی نداشته باش خواهر

آب جوشیده سرد رو بردار یه مقدار نمک بریز توش خودتو بشور باهاش بعد از هر بار دستشویی روزی یکبار خودتو با یه قطره شامپو بچه بشور 

لباس زیرتم نخی باشه تند تند عوض کن و اتوش بکش

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
نزدیکی نداشته باش خواهر آب جوشیده سرد رو بردار یه مقدار نمک بریز توش خودتو بشور باهاش بعد از هر بار ...

نزدیکی که ندارم امیدوارم زود خوب بشه

دعا کنید من حامله بشم دعا کنید برام

خدایا مسافر کوچولوم رو به تو می‌سپرم.👶❤️                خدایا خودت بسلامتی برسونش دستم.. ❤️🙏.               خدایا هرکی بچه نداره یکی از فرشته‌های کوچولوت رو بهشون هدیه بده.. 🙏🧡 
دعا کنید من حامله بشم دعا کنید برام

به حق امشب که شهادته دیگه پریود نشی و حامله بشی شمام واسه سلامتی کوچولو دعا کن

ببین ب من همین پمادو داد . ی سری هم بااپلیکاتور پماد میزدم اسم پمادش یادم نمیاد الان 

ان ان بهت داد؟

فک کنم کلروتریمازول داده