2777
2789
عنوان

خانما سوال دارم در مورد نی نی

313 بازدید | 12 پست

من دخترم ۱۳روزشه،از روز اول گفتن بهش یه وعده شبا شیر خشک بده تا به شیشه هم عادت کنه، وزن اولیه تولدش ۴۲۰۰بود، الان از صبح تا شب سینه ام تو دهنشه و شیرمم خوبه ولی نمیدونم چرا سیر نمیشه تا شیرخشکو ندم آروم نمیشه الان دیگه روزی ۲بار بهش میدم، به نظرتون شیر من مشکل داره؟؟

نه از اول برای چی شیر خشک دادی .باید دکترت تشخیص میداد که نیاز داره شیر خشک بخوره با نه 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
نه از اول برای چی شیر خشک دادی .باید دکترت تشخیص میداد که نیاز داره شیر خشک بخوره با نه 

‌الان مشکلم اینه که با اینکه خوب شیر دارم احساس میکنم سیر نمیشه باهاش چون از صبح تا شب میخوره ولی همین که شیرخشکو میدم آروم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای دقیقا دختر منم همین بود 

۴۲۰۰ دنیا اومد طبیعی 

چون خیلی برش خورده بودم نمیتونستم بهش شیر بدم اونم شبا مخصوصا  شب بهش یه وعده شیر خشک میدادم تا بعد ۱۰ روز که یکم بهتر شدم اگه دوساعت هم سینم تو دهنش بود سیر نمیشد و گریه میکرد مجبور شدم در کنار سینم بهش شیر خشک هم بدم تا یک سالگی بعد یک سالگی شیر پاستوریزه جایگزین شیر خشک کردم 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
‌الان مشکلم اینه که با اینکه خوب شیر دارم احساس میکنم سیر نمیشه باهاش چون از صبح تا شب میخوره ولی هم ...

بچه ها معمولا کولیک دارن و اون میک زدن دردشونو اروم میکنه یه علتشم اینه بعدم الان هرچقدر دوست داره باید بخوره

وقتیم وزن کرفته یعنی شیرتون سیرش میکنه

شیرخشک نده وقتی خودت شیر داری به حای کوش دادن به خرف دیگران با پزشک مشورت کن 

واای دقیقا دختر منم همین بود  ۴۲۰۰ دنیا اومد طبیعی  چون خیلی برش خورده بودم نمیتونستم به ...

میگن بچه هایی که با وزن بالا به دنیا میان بعدا هم درشت هیکل میشن درسته؟؟ من ۱۰روز فقط شب شیرخشک دادم بعدش شیرخشک نخورد دیگه شیرخودمو میدم فقط،بعد ببخشید ۲ماهگی وزن بچه تون چند کیلو بود؟؟

شاید شیرت رقیقه زیاد هست ولی سیر کننده نیست .بعدشم ناراحتیت واسه چیه بنظرم خیلی خوبه که بچه هردوتاشو بخوره.پسرمنم همینطور بود .بزار شیر خشکشم بخوره یه وقت میخوای بری دکتری جایی بچه رو میدی دست کسی خیالت راحته

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
میگن بچه هایی که با وزن بالا به دنیا میان بعدا هم درشت هیکل میشن درسته؟؟ من ۱۰روز فقط شب شیرخشک دادم ...

دوماهگی هفتو هفتصد بود الان ۵ سالو نیمشه ۲۵ کیلو

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
دوماهگی هفتو هفتصد بود الان ۵ سالو نیمشه ۲۵ کیلو

ببخشید سه ماهگی هفت هفتصد بود 

دوماهگی ۶ و ۲۰۰ بود 

ماشاللا عالی بوده وزنش،خدا حفظش کنه

ممنون عزیزم اینشالله دختر شما هم سالم سلامت رشد کنه 😘

به عنوان یک مشاور در حال حاضر اون وضعییتمو دوست داشتم مهم احوال ه خودته و حس ه خودت،،اره خیلی،،شناخت بود درگیر شدن نبود تسلیم شدن نبود،برامون یه دیواره ترس و دلهره و احترام وجود داشت،اگر پسری بود همه  چی ساده و بی الایش بود سک س نبود چت نبود،کاش اینجا بودی برات میگفتم که چی بود

به هر حال سخت نگیر من نظرمو و تجربمو گفتم مهم لایکی بود که برام زده میشد،مشخص بود خیلی ها حرف دلشون بود