2777
2789
عنوان

خانمایی که سابقه ی کاهش وزن داشتید

199 بازدید | 23 پست

سلام من ۷۵ کیلو هستم شکم و پهلو دارم باید ۶۴ کیلو بشم ؛ حالا برا اینکه طی این کاهش وزن پوست شکمم نیفته؛؛ گن ساعت شنی بخرم بدرد میخوره؟ یعنی گن ببندم و ورزش کنم که پوستم نگه داشته شه یا بی تاثیره چون قیمت گن ۳۰۰ هست گفتم قبلش مشورت کنم که به همچین دردی میخوری یا نه

من تا حالا۲۰کیلو کم کردم 

ولی چون خیلی سریع نبوده و با ورزش و رژیم بود پوستم شل نشده اصلا

یه سری ترک سفید یه قسمتایی از بدنم افتاده ولی شکمم اصلا هیچ فرقی نکرده پوستش 

نه شل شده نه ترک خورده

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با ورزش دارم لاغر میکنم ۱۳ کیلو کم کردم ولی هنوز پوستم شل نشده فقط ترکای سفید زده

۱۲ کیلوهم مونده سایزرکمر و شکمم کم شده 

ولی روزی ۲ ساعت ورزش دارم دیگ رژیمم رعایت نیکنم اب و بادوم هم میخورم 

من ۸۵پنج کیلو بودم الان شصتو خورده ای ام،،دونوع گن استفاده کردم اصلا فایده نداشت فقط پولمو حروم کردم

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂
عزیزم شکمت چسبید ؟ اصلا ترک نخورد

اصلا یه دونه ترکم ندارم 

خیلی تغذیه و ورزش مهمه 

سبزیجات خیلی میخوردم

ورزشم خیلی میکردم 

الان ثابت شدم خیلی دیگه مثل قبل رعایت نمیکنم ولی ثابت شدم 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834