2777
2789

امروز یه دکتر برام صداش اومد ک هرچی از دیشب تا صبحی مراجعه کننده داشتیم( ۵۰)نفر ،همه علائم جدید داشتن ن تب داشتن ن گلو درد ن سرفه ن عطسه،

فقط میگفتن ک احساس خفه گی داشتن مثه اینکه ادم با واکتکس مسموم بشه دکتره میگفت من تا دیروز هیچ گونه ترسی نداشتم ولی از دیشب واقعا داشتم میلرزیدمو بیمار ویزیت میکردم میگفت این بیماری جدیده ۱۸۰درجه با کرونا فرق میکنه اول قلب و کلیه رو درگیر میکنه بعد ریه ،با گریه ازمون خواهش کرد ک اینو تا اونجایی ک میتونین نشر بدین ازمون خواست ک دیگه حتی تو جمع سه نفره هم نباشیم ،

خیلی سخته بچه ها تورو قران منو تنبیه نکنین یا نگین دروغه بخدا صداشم دارم هرکی خواست شمارشو بده میفرستم براش

تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وووووویییی😱😨

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 😍حسبنا الله و نعم الوکیل💗

روزی صدهزار دکتر ویس میفرسته جدیدا دکترام بیکار شدن کم شایعه الکی پخش کنید داداش من پرستاره چیزی نگفته

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

شایعس

ضمنا از علائم کرونا نفس تنگی یا همون خفگی هم هست

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔