2777
2789
عنوان

بیماری جدیدی ک هیچ علائمش شبیه کرونا نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری شب این همه شلوق بوده و همه هم احساس خفگی و اورژانسی و .... چطور فرصت کرد ویس بده. اینها رو جدی ...

گفته صبحی اومدم خونه 

تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙
منم رفتم پزشک زنان دکترم همینو گفت.‌بیشتر شده شبیه مسمومیت با وایتکس..گفت این اطلاعاتو جدید بهمون دا ...

اتفاقا گفتن به منم دکتره ک صداشو فرستاد گفت این جهانی نیست این فقط ایران مارو درگیر کرده

تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙

من ک دیگه حوصله ندارمم... پیرامون این حرفا هم نمیرم.. قرار باشه بمیریم می‌میریم قرار هم نباشه سنگ هم از اسمون بیاد جون سالم ب در میبریم.... دور اخبار و ویس و.. مربوط ب مریضیهاا اصلا نرید.... من واسه کرونا اینقدر استرسی شده بودم از بس دنبال اخباراش بودم... اما حالا تا اسمش میبینم رد میشم... همون بهداشت رو رعایت کنی و تو جمعیت نری و فاصله رد رعایت کنی کافیه.. بقیش دست الله کریمههه❤️

با گریه حرف میزده 

اینها الافن . عزیزم. البته به نظرم. وگرنه دکترها وقتی بیمارستان و مطب هستی به حرف و درد آدم توجه نمی کنن. تا چه رسد که بیان خونه از استراحت بزنن و برای مردم گریه کنن و توصیه کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا باور نکن

من ک دیگه حوصله ندارمم... پیرامون این حرفا هم نمیرم.. قرار باشه بمیریم می‌میریم قرار هم نباشه سنگ هم ...

و دکترا هم همینو میخوان خواهر میگن رعایت کنین برا خودشون ک نمیگین ما بیچاره میشیم

خانمی به ویسها و اینترنت توجهی نکنید چون هر کسی خودشو دکتر جا میزنه فقط میخوان مردمو بترسونن قبول کنید بعضی ادما مجبورن برن بیرون نون در بیارن یا کار مهم دارن اما ماسک و دستکش بزنید با رعایت اصول بهداشتی برید مراعات همدیگرو بکنید