2777
2789

یه تجربه از یکی از زنهای فامیل بگم بلکه گذر یه زن که در اقدامه وسالهاست نتیجه نگرفته به این بیوفته

و بلکه بدردش بخوره

همه میگفتن این زن ، سالها بچه دار نمیشده بعدم که میشده سقط میکرده و ولی بعد صاحب ۵تا بچه شده

رفتم سراغش

گفتم ۸ماهه دارم اقدام میکنم و یه سقطم داشتم ، تجربه ت رو بهم بگو( چقدرم هول بودم ۸ماهم اخه چیزیه)

گفت با اونهمه سال نازایی و سقط ، پیش طبیب و دکتر میرفتیم ولی همه میگفتن شما بچه دار نمیشین

بعد از تحمل سالهای دردناک کاملا نا امید بودیم و آوازه ی یه دکتر رو شنیدیم ورفتیم پیش یه دکتر خیلی معروف در تهران

دکتر به من گفت یکسال جلوگیری با قرص انجام میدی بعد قطع میکنی 

با اینکه حرفش برام زیاد دلپذیر نبود انتظار داشتم بگه بیا یه قرص بدم ماه بعد حامله شی و بچه تم بمونه ،ولی انجام دادم و ،ماه دوم بعد از اتپام یکسال قرص حامله شدم و موند برام

و حالام ۵تا بچه دارم و تا عمر دارم دعاش میکنم

البته من خودم قرص نخوردم، گفتم یکسال اقدام کنم اگر نشد منم قرص میخورم مثل اون زن

اگر روزی کسی با این تاپیک نتیجه گرفت و بچه دار شد ، ازش خواهش دارم برای من دعا کنه تا خدا گناهام رو ببخشه.

...

يكي از عوارض قرصايي ضد بارداري تاخير در بارداري هست بعدم ممكنه اوشون pco بودن تنبلي داشتن چه روش مسخره اي الكي مردم رو منحرف نكن بذار برن پي درمان بيماريشون نازايي هزار دليل داره عزيزم

همسرم ،مهربانترين يار من بيمار شده براش دعا كنيد ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

يكي از عوارض قرصايي ضد بارداري تاخير در بارداري هست بعدم ممكنه اوشون pco بودن تنبلي داشتن چه روش مسخ ...

یکی از عوارض جلوگیری تاخیر در بارداری هست عزیزم

من هیچ تحلیلی نکردم فقط مستقیما یه تجربه رو نوشتم

نمیدونم چقدر منتظر موندین یا منتظر هستین ،ولی آدم اونموقع به هر روشی چنگ میزنه ، به دعانویس به رمال به امامزاده به جوشونده ای که بهش توی صف نونوایی یاد دادن به همه چی همه چی....

این روشم چون خطرناک نیس نوشتم وگرنه شایع پراکن نیستم

...

منم کلا جلوگیریم با قرصه...هیچ عوارضی نداشته...و همین که قطع کردم فورا باردار شدم...یه دکتری میگف..سیاست فرزندآوری هست برا همین زنا رو میترسونن که قرص که مطمعنه استفاده نکنن...هی اشتباها باردار بشن جمعیت زیاد بشه

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
منم کلا جلوگیریم با قرصه...هیچ عوارضی نداشته...و همین که قطع کردم فورا باردار شدم...یه دکتری میگف..س ...

شما چی استفاده میکنین بعد چطوری باید خورده بشه

این نیز بگذرد...                                   
منم کلا جلوگیریم با قرصه...هیچ عوارضی نداشته...و همین که قطع کردم فورا باردار شدم...یه دکتری میگف..س ...

بدبختی چاق میکنه 

منو که عصبیم میکنه

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
شما چی استفاده میکنین بعد چطوری باید خورده بشه

ال دی میخورم...از روز دوم پریودی..شبی یکی.تا قرص تمام بشه..بعد از اتمام قرص سه روز بعد دوباره پریود شروع میشه

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
همون ال دی ،ولی اگر میتونی با دکترتم مشورت کن که ال دی برات مضر نباشه

باشه ممنون 

من فعلا زیرنظر دکتری نیستم آی وی اف هم که انجام دادم ال دی بهم ندادن گفتن نیاز نداری😕

این نیز بگذرد...                                   
بدبختی چاق میکنه  منو که عصبیم میکنه

من چاق نشدم..لاغرتر هم شدم..البته ورزش میکنم مرتب توخونه..چن ساله...عصبی هم نشدم والا...ولی  خب به هرکسی نمیسازه